سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406588
    تاریخ انتشار: 13/مرداد/1404 - 16:42

    مکالمات کاربران با «گروک» لو رفت!

    بر اساس گزارش‌ها، مکالمات کاربران با چت‌بات «گروک» در گوگل قابل مشاهده است و این موضوع تهدیدات جدی برای حریم خصوصی به همراه دارد.

     مکالمات کاربران با «گروک» لو رفت!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛

    پس از افشای بیش از ۱۰۰ هزار مکالمه چت‌جی‌پی‌تی، حالا گزارش شده که گفت‌و‌گو‌های کاربران با گروک (متعلق به ایلان ماسک و شرکت ایکس) نیز در گوگل برای دیگران قابل دسترسی است. طبق اطلاعات منتشرشده، حجم زیادی از مکالمات کاربران ژاپنی با گروک در جستجوی گوگل ایندکس شده و مشخص نیست که آیا کاربران از این موضوع آگاه هستند یا خیر.

    لازم به ذکر است که ژاپن از نظر تعداد کاربران ایکس، در رتبه دوم قرار دارد. این موضوع یک مسئله جدی در زمینه حریم خصوصی هوش مصنوعی است و برای کاربران خطر بزرگی محسوب می‌شود، زیرا مکالمات آنها برای دیگران نیز قابل‌دسترسی است و ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

    به کاربران چت‌بات‌های هوش مصنوعی توصیه می‌شود که از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی خودداری کنند، زیرا چنین مواردی همیشه می‌توانند تهدیدی برای حریم خصوصی ایجاد کنند.

    براساس گزارش‌ها اطلاعات چت کاربران باچت‌جی‌پی‌تی نیز همچنان در گوگل قابل‌مشاهده است. اپن‌ای‌آی می‌گوید در حال حذف صفحات از ایندکس گوگل است، اما همچنان نسخه‌هایی از این مکالمات در آرشیو اینترنتی Wayback Machine قابل مشاهده‌اند. مدیر این پلتفرم اعلام کرد تاکنون هیچ درخواست رسمی برای حذف داده‌ها از سوی اپن‌ای‌آی دریافت نکرده‌اند.

    چت‌بات هوش مصنوعی شرکت xAI که توسط ایلان ماسک تأسیس شده، به نام گروک، در سال ۲۰۲۳ روی پلتفرم ایکس (که قبلاً توییتر نامیده می‌شد) معرفی شد.

    بعداً نسخه اپلیکیشن مستقل گروک نیز منتشر شد که در حال حاضر در چندین کشور (برای iOS) در دسترس است. نسخه وب این چت‌بات نیز عرضه شده که بدون نیاز به حساب ایکس قابل دسترسی است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما