سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406437
    تاریخ انتشار: 11/مرداد/1404 - 22:30

    طرح استیضاح وزیر نیرو احتمالاً فردا تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود

    عضو هیئت رئیسه مجلس از جمع‌آوری امضا برای استیضاح وزیر نیرو خبر داد و اعلام کرد که متقاضیان احتمالاً فردا این طرح را به هیئت رئیسه مجلس ارائه خواهند کرد.

    طرح استیضاح وزیر نیرو احتمالاً فردا تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    عباس پاپی‌زاده در گفتگویی، با تأیید خبر به جریان افتادن طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاصی که در کشور در حال حاضر وجود دارد، شاهد ناترازی شدید در بخش‌های آب و انرژی هستیم که متأسفانه عملکرد ضعیفی در مدیریت بحران از سوی وزارت نیرو به چشم می‌خورد.

     
    وی متذکر شد: مقایسه مصرف انرژی امسال با سال گذشته نشان می‌دهد که در مجموع تغییر چشمگیری رخ نداده، اما به شدت خاموشی‌ها افزایش پیدا کرده است. علاوه بر این، در برخی از شهرها مانند تهران و بسیاری از استان‌های دیگر، ما با کمبود شدید آب مواجه شده‌ایم.
     
    عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به همین دلایل، تعدادی از نمایندگان مجلس مسیر استفاده از ابزارهای نظارتی مجلس، از جمله استیضاح وزیر نیرو را در پیش گرفته‌اند تا وزیر نسبت به عملکرد یک سال گذشته خود پاسخگو باشد. این حق طبیعی مردم است که از طریق نمایندگان خود در مجلس، بتوانند مدیرانی را که ضعف مدیریتی دارند، از طریق ابزارهای نظارتی وادار به اصلاح روند کاری خود کنند.
     
    وی بیان کرد: فردا اولین روز کاری مجلس پس از آغاز جمع‌آوری امضاها است، البته تعداد امضاها برای استیضاح وزیر نیرو در حال افزایش است. هنوز طرح استیضاح وزیر نیرو تقدیم هیئت رئیسه مجلس نشده است، البته پیش‌بینی بنده آن است که احتمالاً فردا متقاضیان، طرح استیضاح را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کنند تا روند خود را در مجلس طی کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما