شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405973
    تاریخ انتشار: 05/مرداد/1404 - 12:08

    تاثیرتعطیلات برمصرف آب وبرق

    وزیر نیرو با بیان اینکه همراهی مشترکان خانگی با صنعت آب و برق نقشی کلیدی در عبور بدون چالش از فصل گرم و تأمین حداکثری آب و برق بخش های مختلف دارد.گفت: تعطیلات اخیر ۴۱۸ هزار مترمکعب صرفه‌جویی آبی داشت.

    تاثیرتعطیلات برمصرف آب وبرق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    از وزارت نیرو، عباس علی‌آبادی با اشاره به وضعیت مصرف آب و برق و اهمیت مدیریت منابع، ادامه داد: ۸۴ درصد مشترکان آب تهران خانگی هستند و این موضوع ضرورت همراهی این بخش در صرفه‌جویی آب را نشان می‌دهد.

    وی افزود: از سال ۱۳۹۹ به دلیل کاهش حجم ذخایر سدهای تهران، میزان برداشت آب از چاه‌های زیرزمینی برای تأمین آب شرب تهران افزایش یافت، اما از سال ۱۴۰۲ این روند به دلیل افت کیفیت منابع آب زیر زمینی و خطراتی همچون فرونشست زمین کاهش یافته است.

    وزیر نیرو با تأکید بر کاهش بارش‌ها در سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: میانگین بلندمدت بارش در تهران ۲۷۹ میلی‌متر است، اما در ۵ سال گذشته به‌طور مداوم بارش‌ها کمتر از این میانگین بوده که این امر لزوم مدیریت مصرف آب و جلوگیری از بروز هرگونه تنش آبی را بیش از پیش نمایان می‌کند.

    علی‌آبادی با اشاره به تأثیر تعطیلات آخر هفته گذشته بر مصرف آب گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته پس از اعمال تعطیلی روز چهارشنبه گذشته، تعطیلی در یک ماه به‌طور میانگین موجب کاهش ۶ میلیون مترمکعبی مصرف آب در تهران می‌شود.

    وی ادامه داد: تعطیلات چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته موجب کاهش مصرف آب تهران به میزان ۳۸۰۰ لیتر بر ثانیه شد که معادل ۴۱۸ هزار مترمکعب است.

    وزیر نیرو درباره صرفه‌جویی مصرف برق در این تعطیلات ادامه داد: در روز چهارشنبه (۱ مرداد) مصرف برق کشور نسبت به روز قبل ۱۹ هزار مگاوات ساعت کاهش یافت که به‌طور میانگین معادل ۱۵۰۰ مگاوات در ساعت، یعنی یک‌ونیم برابر ظرفیت نیروگاه اتمی بوشهر است. سهم تهران در این کاهش حدود ۴۰۰ مگاوات بود. همچنین روز پنجشنبه (۲ مرداد) کاهش مصرف برق به ۳۹ هزار مگاوات ساعت رسید که معادل ۲۲۳۱ مگاوات در ساعت است.

    علی آبادی با تأکید بر لزوم حمایت از تأمین برق صنایع با هدف افزایش ظرفیت تولید خاطرنشان کرد: در فصل گرم سال جاری ۶ درصد برق بیشتری برای صنایع تأمین شد که این اقدام از طریق اعمال مدیریت مصرف برق در بخش های مختلف از جمله خانگی و اداری و افزایش ظرفیت تولید برق حاصل شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما