جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405581
    تاریخ انتشار: 30/تير/1404 - 11:56

    شهادت مامور پلیس در بوشهر توسط قاچاقچیان

    معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهر از شهادت مأمور انتظامی استوار دوم مصیبی در درگیری با قاچاقچیان خودروهای شوتی در محور جاده‌ای شهرستان دیر خبر داد.

    شهادت مامور پلیس در بوشهر توسط قاچاقچیان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم،

    سرهنگ محمد طهماسبی معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان بوشهر شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به  برقراری ایستگاه بازرسی پلیس در محور مواصلاتی دیر در متوقف کردن خودروهای شوتی حامل کالای قاچاق گفت: تعدادی از خودروهای شوتی که حامل کالای قاچاق بودند، با مشاهده ایستگاه بازرسی پلیس، اقدام به حرکت خلاف جهت کردند. در این درگیری، استوار دوم محمدرضا مصیبی عمداً توسط یکی از خودروهای متخلف زیر گرفته شد و بر اثر شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

    وی ادامه داد: قاچاقچیان پس از طی مسافتی، محموله غیرقانونی و قاچاق خود را تخلیه کردند و به آتش کشیدند، سپس متواری شدند.



    معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان بوشهر تأکید کرد: پیگیری و دستگیری عاملان این حادثه در اولویت کاری نیروی انتظامی استان بوشهر قرار دارد.

    سرهنگ طهماسبی با اشاره به خطرات خودروهای شوتی، آمار تکان دهنده‌ای ارائه داد و خاطرنشان کرد: در 4 ماه نخست امسال، رانندگی خطرناک این خودروها در جاده‌های استان بوشهر موجب کشته شدن 10 نفر از هموطنان شده است.

    شهید بزرگوار استوار دوم محمدرضا مصیبی که مداح اهل بیت (ع) بود، فرزند دو ساله‌ای از خود به جای گذاشت.

    معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهر با تجلیل از روحیه جهادی این شهید، بر ادامه راه وی در تأمین امنیت عمومی تأکید کرد.

    سرهنگ طهماسبی با اعلام آمادگی کامل مأموران انتظامی استان بوشهر برای مقابله با قاچاقچیان، از مردم خواست هرگونه فعالیت مشکوک را به سامانه 110 گزارش دهند.

    بر پایه این گزارش پنجشنبه گذشته در محور کمربندی کاکی در شهرستان دشتی، حرکت پرسرعت خودروی شوتی در مسیر خلاف جهت به تصادف با سواری پژو 405 منجر شد که سه عضو خانواده فوت و یکی از آنها مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما