پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405233
    تاریخ انتشار: 25/تير/1404 - 14:57

    جانشین جدید اینتر جای مهدی طارمی

    آدمولا لوکمن، مهاجم آتالانتا، گزینه جدید اینتر برای تقویت خط حمله این تیم است.

     جانشین جدید اینتر جای مهدی طارمی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش 3 ،

    مدیران اینتر به صورت جدی به دنبال جذب یک مهاجم جدید در پنجره نقل و انتقالات زمستانی هستند و کوریره دلو اسپورت مدعی شده که  لوکمن به هدف اصلی نراتزوری برای تقویت خط حمله‌ این تیم تبدیل شده و این در حالی است که چند باشگاه بزرگ اروپایی دیگر هم شرایط او را زیر نظر دارند.

    این روزنامه ایتالیایی تایید می‌کند که قیمت لوکمن ۵۰ میلیون یورو است اما اینتر تلاش خواهد کرد تا خواسته‌های آتالانتا را کاهش دهد، چراکه سقف بودجه این باشگاه برای خرید یک مهاجم جدید حدود ۳۵ میلیون یورو تعیین شده است. در این خبر همچنین به این موضوع اشاره شده است که بحث به خدمت گرفتن لوییس اوپندا از لایپزیش نیز در دستور کار اینتر قرار دارد و کریستوفر انکونکو هم دیگر گزینه مدنظر اینتر است.

    مدیران این باشگاه قصد دارند با فروش مهدی طارمی که مورد توجه فولام و بشیکتاش قرار گرفته است، فضایی برای جذب یک مهاجم جدید ایجاد کنند تا فصل آینده با قدرت بیشتری برای قهرمانی در سری آ و لیگ قهرمانان اروپا رقابت کنند.

    نراتزوری‌ در فصل ۲۶-۲۰۲۵ خط حمله‌اش را بازسازی خواهد کرد. آنها پیش از این از خواکین کوریا و مارکو آرناتوویچ جدا شده‌اند، آنژه یوان بونی را از پارما به خدمت گرفته‌اند و فرانچسکو پیو اسپوزیتو را پس از دو فصل حضور قرضی در اسپتزیا به این تیم بازگردانده‌اند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما