سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404761
    تاریخ انتشار: 18/تير/1404 - 16:03
    عراقچی:

    تجاوز به ایران جنایتی نابخشودنی است

    وزیر امور خارجه کشورمان، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان را جنایتی نابخشودنی و تعرضی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت منطقه و جهان دانست.

    تجاوز به ایران جنایتی نابخشودنی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر،

    سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر روز سه‌شنبه با «امیر خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی دیدار کرد.

    در این دیدار، ضمن بررسی روند رو به رشد روابط دوجانبه، در مورد آخرین وضعیت امنیت منطقه متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران بحث و تبادل نظر شد.


    وزیر امور خارجه با ابراز خوشوقتی از استمرار رایزنی‌های مفید دو کشور در حوزه‌های امنیتی و دفاعی، سفر اخیر امیر خالد به تهران را در پیشبرد همکاری‌های دو کشور در راستای تقویت امنیت و ثبات در منطقه بسیار مهم و مؤثر دانست.

    وزیر امور خارجه کشورمان، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان را جنایتی نابخشودنی و تعرضی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت منطقه و جهان دانست و از موضع مسئولانه و قاطع عربستان در محکوم‌کردن این تجاوز تشکر کرد.

    وزیر امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران را نتیجه بی‌کیفرمانی رژیم اشغالگر در جنایات ارتکابی علیه مردم فلسطین و تجاوزهای مستمر آن علیه دیگر کشورهای منطقه دانست و تاکید کرد کشورهای منطقه باید با در نظر داشتن تبعات بسیار خطرناک ناشی از توسعه‌طلبی و سیطره‌جویی رژیم صهیونیستی، تلاش مضاعفی برای تقویت سازوکارهای امنیت درون‌زا در سطح منطقه به کار گیرند.


    وزیر دفاع عربستان با تاکید بر موضع این کشور در نفی و محکوم‌کردن تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران، شهادت جمعی از شخصیت‌های نظامی و مردم ایران در جریان این حملات تجاوزکارانه را تسلیت گفت.

    وزیر دفاع عربستان همچنین با اشاره به آثار و تبعات خطرناک قانون‌شکنی اخیر رژیم صهیونیستی بر صلح و امنیت منطقه، بر ضرورت همکاری بیش از پیش کشورهای منطقه برای مواجهه مؤثر با عوامل ناامن‌ساز و ثبات‌زدا تاکید کرد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما