جمعه 30 مرداد 1405 - Fri 21 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 404717
تاریخ انتشار: 17/تير/1404 - 20:07

خروج نیرو‌های ائتلاف از پایگاه عین الاسد عراق

بنابر اعلام منابع عراقی نیرو‌های به اصطلاح ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا به زودی از پایگاه هوایی عین الاسد عراق خارج خواهند شد.

خروج نیرو‌های ائتلاف از پایگاه عین الاسد عراق

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

شبکه تلویزیونی عراقی السومریه گزارش داد که نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری ایالات متحده به زودی از پایگاه هوایی عین الاسد عراق در استان الانبار خارج خواهند شد.

 

به گفته یک منبع در سرویس‌های امنیتی استانی، «نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی در حال آماده شدن برای خروج کامل نیرو‌های خود از پایگاه هوایی عین الاسد هستند. این اتفاق در روز‌های آینده رخ خواهد داد

 

پایگاه عین الاسد تاکنون میزبان بخش عمده‌ای از نیرو‌های آمریکایی در عراق بوده است که بخشی از ائتلاف بین‌المللی هستند. این پایگاه بار‌ها توسط گروه‌هایی در عراق مورد گلوله‌باران و حمله هوایی قرار گرفته است.

 

در دوم جولای، محمد السودانی، نخست وزیر عراق گفت که ائتلاف بین‌المللی وظایف خود را تکمیل کرده و ماموریت خود را در سپتامبر ۲۰۲۶ به پایان خواهد رساند. او خاطرنشان کرد که مقامات عراقی در حال حاضر در حال مذاکره با کشور‌های ائتلاف برای «گذار به روابط امنیتی دوجانبه» هستند.

 

در سال ۲۰۲۰، پارلمان عراق قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار خروج کامل تمام نیرو‌های خارجی از عراق بود. در مارس ۲۰۲۱، مقامات عراقی اعلام کردند که تعداد نیرو‌های آمریکایی در عراق از ۲۵۰۰ نفر تجاوز نمی‌کند. در دسامبر ۲۰۲۱، ستاد کل نیرو‌های مسلح عراق اعلام کرد که ائتلاف بین‌المللی نیرو‌های خود را از کشور خارج کرده است، اما حضور خود را در سطح مشاوران نظامی حفظ کرده است.

 

نظرات بینندگان
نظرات شما