شنبه 14 تير 1404 - Sat 05 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404511
    تاریخ انتشار: 13/تير/1404 - 21:07

    انهدام ۲ باند سارقان منزل در کرمانشاه

    رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه از انهدام دو باند سرقت منزل در کرمانشاه و اعتراف آنها به ارتکاب ۲۳ فقره سرقت خبر داد.

    انهدام ۲ باند سارقان منزل در کرمانشاه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازایسنا

    سرهنگ علی کرمی اظهار کرد: پس از وقوع چند فقره سرقت منزل در شهر کرمانشاه و ارجاع پرونده‌ها به پلیس آگاهی استان، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

     

    وی ادامه داد: کاراگاهان با انجام کارهای اطلاعاتی دو باند حرفه‌ای را شناسایی کرده و تحقیقات گسترده و گشت‌زنی‌های هدفمند خود را برای شناسایی اعضای آنها آغاز کردند.

     

    سرهنگ کرمی افزود: مأموران پلیس آگاهی ابتدا موفق به شناسایی اعضای دو نفره یک باند در کرمانشاه شده و در عملیاتی منجسم نسبت به بازداشت هر دو نفرشان اقدام کردند.

     

    رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه اظهار کرد: با وجود انکارهای اولیه، در نهایت متهمان دستگیر شده به ارتکاب ۱۶ فقره سرقت منزل در شهر کرمانشاه اعتراف کرده و برای صدور احکام لازم تحویل مراجع قضائی شدند.

     

    وی تصریح کرد: کاراگاهان پلیس آگاهی استان در ادامه تحقیقات گسترده خود موفق به شناسایی اعضای باند دوم نیز که سه عضو داشت، شده و پس از چند روز تحت نظر گرفتن، آنها را در مسیر کرمانشاه دستگیر کردند.

     

    سرهنگ کرمی اضافه کرد: این سه سارق از یکی از شهرهای اطراف برای سرقت به کرمانشاه می‌آمدند، اما پس از هفت مورد سرقت، پیش از آنکه موفق به سرقت هشتم خود شوند، دستگیر شدند.

     

    رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به توقیف دو دستگاه خودرو سواری پژو پارس و یک دستگاه پراید متعلق به اعضای باند، گفت: این افراد برای شناسایی نشدن، ارقام پلاک خودروهای خود را تغییر داده بودند.

     

    وی در پایان با اشاره به کشف مقداری مواد مخدر و یک افشانه دفاع شخصی از یکی از متهمان، گفت: این افراد پس از تشکیل پرونده برای صدور احکام لازم تحویل مراجع قضائی شدند.

     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما