پنجشنبه 12 تير 1404 - Thu 03 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404362
    تاریخ انتشار: 11/تير/1404 - 12:10
    سخنگوی سپاه:

    امام خامنه‌ای محاسبات دشمن را تغییر دادند

    سخنگوی سپاه گفت: بسیاری از صاحب‌نظران عرصه سیاسی و نظامی اذعان دارند که فرمانده معظم کل قوا به سرعت وضعیت ناشی از جنگ را مدیریت و آرامش و ثبات را در جامعه تثبیت کردند.

     امام خامنه‌ای محاسبات دشمن را تغییر دادند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع شهدای اقتدار و خاک‌سپاری فرماندهان شهید، اظهار داشت: حضور مردم مثل همه مقاطع حساس و مهم تاریخی، بسیار ممتاز و بی‌نظیر بود. پیام‌ مردم به دشمن این بود که نظام جمهوری اسلامی ایران از سرمایه بی‌بدیلی به نام قدرت ملی برخوردار است.سردار نائینی ادامه داد: این سرمایه ملی مهم‌ترین مؤلفه قدرت و بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی است.
    و با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست؛ این انسجام، حضور، همدلی و این احساس وظیفه و تعهدی که مردم عزیزمان نسبت به شهدا دارند، در طول تاریخ و در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمونه‌ ندارد.وی درباره اهداف دشمن صهیونیستی از حمله به ایران و همچنین تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتصاب فرماندهان جدید که موجب بر هم خوردن محاسبات دشمن شد، گفت: دشمن متوهم است و هیچ‌گاه محاسباتی که در خصوص کشورمان داشته، درست نبوده است.
    سخنگوی سپاه عنوان کرد: دشمنِ ملت ایران با تدبیر، حکمت، درایت و شجاعت یک مرد بزرگ الهی به نام حضرت آیت‌الله العظمی «سید علی خامنه‌ای» در جایگاه فرمانده کل قوا مواجه است و درک درستی از مؤلفه‌های قدرت اصلی نظام ندارد.سردار نائینی با اشاره به حماقت دشمن در حمله به ایران، افزود: امروز غربی‌ها و بسیاری از عقلا و صاحب‌نظران عرصه سیاسی و نظامی اذعان دارند که رهبر معظم انقلاب اسلامی به سرعت وضعیت ناشی از جنگ را مدیریت و آرامش و ثبات را در جامعه تثبیت کردند.

    وی اضافه کرد: فرمانده معظم کل قوا با تدبیر هوشمندانه خود، نیروهای مسلح را آماده پاسخی درخور کردند و در کمترین زمان از آغاز تجاوز دشمن، عملیات مؤثر و کاملاً تعیین‌کننده نیروهای مسلح شروع شد.سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: دشمن بر اساس توهم، خیالات بی‌جا و محاسبات اشتباه دست به چنین کار غلطی زد؛ اما به سرعت با پاسخ قاطع نیروهای مسلح ایران مواجه شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما