دوشنبه 09 تير 1404 - Mon 30 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • خبرنگار صداوسیما: تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند +فیلم

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404219
    تاریخ انتشار: 08/تير/1404 - 22:48

    71شهیددرحمله اسراییل به زندان اوین

    سخنگوی قوه قضاییه گفت که حمله اسراییل به زندان اوین تاکنون ۷۱ شهید داشته است.

    71شهیددرحمله اسراییل به زندان اوین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    اصغر جهانگیر در این باره اظهار کرد: تاکنون مطابق آمار رسمی ارائه شده ۷۱ نفر در حمله باند تبهکار صهیونی به زندان اوین شهید شده‌اند. شهدا از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین که برای ملاقات و یا پیگیری قضایی زندانیان خود به زندان مراجعه کرده بودند و همسایه‌هایی که در مجاورت زندان زندگی می‌کردند، هستند.

     

    جهانگیر با بیان اینکه آمار شهدای این جنایت سبعانه که قلب هر شهروندی را به درد می‌آورد، گفت: متاسفانه در این حمله صهیونیست‌ها مرتکب یک جنایت تمام عیار شدند و تا حتی همسایه‌هایی که نزدیک سالن ملاقات و دادیاری زندان اوین زندگی می‌کردند هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتند.

     

    جهانگیر با بیان اینکه خسارات وارده به همسایه‌های زندان اوین خسارت‌های سنگین مادی و خسارت‌های بدنی است، گفت: حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین موجب ایراد خسارات گسترده مالی و بدنی به همسایه‌های نزدیک به سالن ملاقات و ساختمان دادیاری شده است و متاسفانه در این حمله که نشان می‌دهد با تاثیرات فراوان به مردم عادی بوده است از میان همسایه‌ها شهید هم داشته‌ایم.

     

    سخنگوی قوه قضاییه در مورد آمار مجموع شهدای حمله به زندان اوین گفت: در روز حمله عده‌ای از خانواده‌ها برای ملاقات و یا پیگیری امور زندانیان خود به اوین مراجعه کرده بودند که متاسفانه سالن مورد اشاره مورد اصابت پرتابه قرار گرفته و تعدادی از هموطنان که در آن‌ محل حضور داشته‌اند یا زخمی شده و یا به شهادت می‌رسند.

     

    جهانگیر آمار تجمیعی شهدای حادثه اوین تا زمان مخابره این خبر را ۷۱ نفر اعلام کرد و گفت: در جریان حمله به زندان اوین ۷۱ نفر از جمله کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین که برای ملاقات و یا پیگیری قضایی زندانیان خود به زندان مراجعه کرده بودند و همسایه‌هایی که در مجاورت زندان زندگی می‌کردند، به شهادت رسیده‌اند.

     

    جهانگیر در پایان گفت: متاسفانه عده‌ای در این حادثه مجروح شده‌اند که برخی از آن‌ها در محل، برخی با اعزام به بیمارستان و برخی هم با بستری و درمان‌های تکمیلی درمان شده‌ و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما