جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403900
    تاریخ انتشار: 03/تير/1404 - 15:52

    برگزاری آیین عزاداری ماه محرم در ۴۰ امامزاده استان اردبیل

    مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: ۴۰ امامزاده در این استان برای برگزاری آیین‌های عزاداری ماه محرم آماده شده است.

    برگزاری آیین عزاداری ماه محرم در ۴۰ امامزاده استان اردبیل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    حجت‌الاسلام مهدی ستوده گفت: آیین طشت‌گذاری در امامزاده‌های استان اردبیل آغاز شده و در امامزاده‌های شاخص استان آیین مذهبی، سنتی طشت‌گذاری با حضور گروه‌ها و دسته‌های عزاداری به صورت باشکوه برگزار می‌شود.

    او با اشاره به غبارروبی مساجد و امامزاده‌های استان برای برگزاری باشکوه عزاداری‌های ماه محرم و صفر افزود: در این اماکن علاوه بر برگزاری نماز جماعت صبح، ظهر و عصر و مغرب و عشاء روحانیون اعزامی با سخنرانی تبیین‌گری و روشنگری خواهند کرد.

    مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل بیان کرد: روحانیون اعزامی به امامزاده‌ها و بقاع متبرکه در کنار تبیین و روشنگری تلاش خواهند کرد تا پاسخگوی سؤالات شرعی و مذهبی مراجعان و عزاداران باشند.

    حجت‌الاسلام ستوده با اشاره به برگزاری مراسم عزاداری در دهه اول و دهه دوم محرم افزود: با برپایی موکب‌های عزاداری در ایام اربعین حسینی در داخل و کشور عراق به زائران خدمات ارائه خواهد شد.

    او ادامه داد: امسال با توجه به همزمانی تعطیلات تابستان و ایام محرم تلاش شده با برگزاری هر چه با شکوه‌تر عزاداری در امامزاده‌ها و بقاع متبرکه استان انسجام، وحدت و همگرایی خود را در مقابل تهدید‌های دشمنان به شایستگی نشان دهیم.

    مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: بدون شک عزاداری امسال ماه محرم نمودی از وحدت و همدلی در کنار تبری جستن از دشمنان اسلام و دین الهی خواهد بود و مردم بصیر و حسینی استان اردبیل با حضور پرشور و گسترده خود در عزاداری‌ها مشت محکمی بر دهان آمریکا به عنوان شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی نیابتی آمریکا در منطقه خواهند زد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما