دوشنبه 02 تير 1404 - Mon 23 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • خبرنگار صداوسیما: تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند +فیلم

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • سفارت ما در تل‌آویو، خسارت جزئی وارد شده

  • سپاه پاسداران با تاسیسات رافائل چه کرد/رافائل شاهرگ حیاتی اسرائیل است

  • تخریب منزل پدری لاله و ستاره اسکندری در حمله روز گذشته اسرائیل داد.

  • ساقط شدن دو پهپاد متخاصم بر فراز آسمان زنجان + عکس

  • حمله رژیم صهیونیستی به مشهد/المیادین: به یک هواپیمای سوخت‌رسانی ایرانی در فرودگاه مشهد حمله شده/ فارس: وقوع ۲ انفجار در مشهد

  • پدافند شبانه تهران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403818
    تاریخ انتشار: 01/تير/1404 - 22:46

    سردار کارگر: مردم ایران زیر بار ذلت نمی‌روند

    رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با تاکید بر اینکه، مردم ایران زیر بار ذلت نمی‌روند، گفت: پیروزی قطعی مبارزه امروز براساس آیات قرآن، جبهه حق و جمهوری اسلامی ایران است.

    سردار کارگر: مردم ایران زیر بار ذلت نمی‌روند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    سردار بهمن کارگر روز یک‌شنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۴ در جلسه شورای ستادی مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و مسئولان سازمان‌ها و مدیران کل استانی این بنیاد، شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه کشورمان را تبریک و تسلیت گفت و اظهار کرد: امروز با جنایتی که آمریکایی‌ها علیه کشورمان انجام دادند، معادلات تغییر خواهد کرد و حتماً آنها سزای عملشان را خواهند دید.

    وی با تاکید براینکه هم‌اکنون کشور در وضعیت جنگی قرار دارد و باید برنامه مجموعه‌ها و دستگاه‌ها با ابتکار همراه باشد، افزود: وضعیت برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با وجود استمرار و تداوم برنامه‌های گذشته، متناسب با وضعیت کشور تغییر پیدا می‌کند، چراکه شرایط جنگی می‌طلبد که کار‌های دیگری انجام دهیم.

    رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، همراهی ملت بزرگ ایران با نیرو‌های مسلح را افتخارآمیز دانست و گفت: علیرغم برنامه‌ریزی دشمن برای حمله به خاک مقدس کشورمان و به شهادت رساندن فرماندهان و همراه کردن مردم برای آشوب‌های داخلی، مردم و نیرو‌های مسلح با اتحاد کامل ایستادند.

    سردار کارگر اضافه کرد: ما نیز به عنوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت تکلیف تببین، تبلیغ و ترویج داریم، لذا باید تببین به بهترین صورت شکل بگیرد چراکه کشورمان بیش از هر زمانی نیازمند «امید» است، به همین دلیل باید مردم را امیدوار و آگاه نگه داریم.

    وی از آمادگی کامل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، برای انجام وظایف محوله خبر داد و تاکید کرد: امیرسرلشکر موسوی فرمانده ستادکل نیرو‌های مسلح ضمن ابلاغ سلام و خداقوت به نیرو‌های ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، فرمود «تمام نیرو‌ها آمادگی کامل را داشته باشند تا به وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن عمل کنند»، لذا ما آماده انجام هرگونه وظیفه‌ای هستیم.

    رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال فروپاشی ملت بزرگ ایران بود که در پاسخ، مردم روز جمعه به خیابان‌ها آمدند و پاسخ دندان‌شکنی به دشمن دادند، درحالی که احتمال تعرض دشمن صهیونی به مردم وجود داشت. در این روند بعضاً مسئولان کشور از مردم عقب افتادند، مردم در نمازجمعه سراسر کشور خروشیدند و این نشان می‌دهد که دست الهی پشتیبان این ملت است.

    سردار کارگر گفت: در این دفاع مقدس و جنگِ تحمیلی که بر ما تحمیل شده است، باید آمادگی کامل داشته باشیم. وعده خدا حق است و حتماً باید به دنبال تحقق وعده‌های الهی باشیم. اگر می‌خواهیم وعده‌های خدا تحقق پیدا کند، خودمان باید عامل باشیم؛ آدمِ بی‌تقوا نمی‌تواند در جنگ استقامت کند، از این رو ضروری است که به دنبال تقوای الهی برویم.

    وی، حفظ روحیه و امید را ضروری خواند و عنوان کرد: باید گوش‌مان به فرمان فرمانده کل قوا باشم. به یاری پروردگار، کشورمان به یک وحدت یکپارچه رسیده است، حتی کسانی که خارج‌نشین هستند و به نوعی منتقد و اپوزیسیون بودند، امروز در میدان دفاع از کشور هستند. وظیفه امروز ما حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران است و کسانی مانند شهدای هشت سال دفاع مقدس می‌توانند این کشور را حفظ کنند.

    رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت به آخرین دیدار خود با سپهبد شهید «محمد باقری» اشاره کرد و گفت:یک ملاقات عجیب بود و صحبت‌های مهمی در آن مطرح شد؛ شهید باقری دغه‌دغه کار و ماموریت داشت و بر سلامت روحی کارکنان تاکید داشت. چه سعادتی بالاتر از اینکه ایشان با خانواده‌شان به شهادت رسید و چه روسیاهی برای دشمنان که فرماندهان شهید ما را در خانه به همراه خانواده‌شان به شهادت می‌رسانند که نهایت خباثت است.

    سردار کارگر، ازخودگذشتگی و ایثار را مهمترین مولفه برای رسیدن به پیروزی دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران با خون شهدا پی‌ریزی و آبیاری شده است و ما امروز وظیفه داریم از خون شهدا حراست کنیم و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی «پیروزی قطعی متعلق به حق است» و اصلا نباید در آن شک و تردید کرد بلکه باید به دنبال انجام وظیفه هایمان باشیم و ما امروز آماده انجام هرگونه ماموریتی هستیم.

    وی، قدرت الهی را بی‌انتها خواند و تاکید کرد: ممکن است صدمات و شهادت‌هایی در جمهوری اسلامی رقم بخورد و به ما ضربه وارد شود، اما خداوند بزرگ با ما است. امروز دشمن جمهوری اسلامی در این جنگ فقط اسرائیل نیست بلکه با خباثتی که امروز آمریکا مرتکب شد، دست پنهان دیگری ظاهر شد.

    رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، خدمت‌گذاری مسئولان، به‌ویژه در این شرایط را نسبت به مردم را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: مسئولان امروز باید جلوی چشم مردم باشند و خدمت‌گذار باشند. یکی از کارهای بزرگ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت این است که در حوزه‌های «تببین، ترویج و تبلیغ» فعالیت جدی انجام دهد چراکه دشمن یک جنگ ترکیبی را با تقدم عملیات نظامی بر ما تحمیل کرده است.

    سردار کارگر، امید به مردم را رمز پیروزی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و با بیان اینکه، رسانه‌ها تلاش می‌کنند ضربات دشمن را برجسته و ضربات نیروهای مسلح ما را بی‌اثر انعکاس کنند، خاطرنشان کرد: پیروزی قطعی مبارزه امروز براساس آیات قرآن جبهه حق و جمهوری اسلامی ایران است. وعده خداوند متعال حق است و لذا پیروز این میدان ما هستیم.

    وی تاکید کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، پشتوانه مردمی و وجود گرانقدر رهبر معظم انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح ما دست برتر را دارند.

    رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت «وحدت نیروهای مسلح» را ضروری و رمز موفقیت خواند و گفت: در شرایط کنونی، وحدت نیروهای مسلح و امید در مردم بسیار مهم است. حضور فرماندهان ما در «نمازجمعه خشم و نصر» مایه‌ دلگرمی مردم بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما