سه شنبه 27 خرداد 1404 - Tue 17 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • خبرنگار صداوسیما: تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند +فیلم

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • سفارت ما در تل‌آویو، خسارت جزئی وارد شده

  • سپاه پاسداران با تاسیسات رافائل چه کرد/رافائل شاهرگ حیاتی اسرائیل است

  • تخریب منزل پدری لاله و ستاره اسکندری در حمله روز گذشته اسرائیل داد.

  • ساقط شدن دو پهپاد متخاصم بر فراز آسمان زنجان + عکس

  • حمله رژیم صهیونیستی به مشهد/المیادین: به یک هواپیمای سوخت‌رسانی ایرانی در فرودگاه مشهد حمله شده/ فارس: وقوع ۲ انفجار در مشهد

  • پدافند شبانه تهران

  • انفجار مهیب در محدوده خیابان ولیعصر تهران

  • تخریب گسترده در بت‌یام درپی حمله موشکی ایران

  • حمله اسرائیل به حوالی همت، اکباتان، بلوار کشاورز، نیاوران، محله آشتیانی، هاشمی، نیروی هوایی، سهرودی، بوستان ولایت و ولیعصر تهران

  • موج جدید عملیات وعده صادق3 علیه سرزمین های اشغالی/بلافاصله پس از تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به کشورمان

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403547
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1404 - 17:37

    فرار رو به جلوی نتانیاهو با تکرار دروغ مضحک ۳ سال پیش +عکس

    نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و شبکه اینترنشنال، ادعای فرار مسئولین ایرانی از کشور را مطرح کرده‌اند. درحالی که این ادعا، ۳ قبل نیز مطرح شده و دروغ بودن آن ثابت گردیده است.

    فرار رو به جلوی نتانیاهو با تکرار دروغ مضحک ۳ سال پیش +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    شبکه اینترنشنال به‌عنوان رسانه اصلی صهیونیست‌ها و حامی حمله اسرائیل به مردم ایران، در گزارشی اختصاصی مدعی شد که قائم‌مقام دفتر رهبری و دیگر مقامات ایرانی، برای خروج از کشور، با روسیه وارد مذاکره شده‌اند.
     
    این رسانه اسرائیلی می‌گوید: «اطلاعات حاکی است یک مقام‌ بلندپایه روسیه در تماس با علی‌اصغر حجازی به او اطمینان داده که در صورت وخامت اوضاع، او و خانواده‌اش را از طریق کریدور امن از کشور خارج خواهند کرد. افراد دیگری از مقام‌های بلندپایه جمهوری اسلامی هم تماس‌هایی مشابه دریافت کرده‌اند و برخی از آن‌ها در حال نهایی‌کردن مسیرهای خروج خود هستند.»
     
     
    این ادعا را نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم تکرار کرد. نتانیاهو گفت که رهبران جمهوری اسلامی در حال بستن چمدان‌های خود هستند.اینترنشنال در سال 1401 نیز در گزارشی اختصاصی مدعی بود: «اواخر مهرماه امسال، چهار مقام بلندپایه جمهوری اسلامی با سفر به ونزوئلا از این کشور خواسته‌اند در صورت وقوع حادثه ناگوار در ایران، به مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی و خانواده‌های‌ آن‌ها برای پناه گرفتن در ونزوئلا اجازه ورود بدهند.»اینترنشنال در آن سال، چندین روز خبرهای خود را حول این ادعا پوشش داد و نوشت که جمهوری اسلامی برای سرمایه‌گذاری ۵ تا ۷ میلیارد دلاری، تعهد داده و از ونزوئلا خواسته به مقامات نظام پناه دهد.
     
     
    جدای از اثبات دروغ بودن چنین ادعایی در سال 401، شهادت مسئولان ارشد جمهوری اسلامی در روز اول حملات رژیم، ثابت کرد که مقامات ارشد نظام با وجود تمام تهدیدات، نه‌تنها ترک پست نکرده، بلکه در ستاد کل سپاه و نیروهای مسلح مشغول به خدمت بودند.اما اینترنشنال بعد از گذشت 3 سال، دروغ قبلی خود را تکرار کرده که مایه تمسخر کاربران، حتی جریان‌های برانداز و سلطنت‌طلب شده است. اکانتی سلطنت‌طلب و ضدانقلاب، زیر خبر اینترنشنال نوشت: «باز چاخان کردین؟ منبعتون چیه؟! شما زمان انقلاب مهسا هم گفتین مقامات دارن میرن ونزوئلا که دروغ بود.»
     
     
    اما موضوع مهم این است که چنین دروغ‌هایی، صرفاً توسط رسانه بدنام اینترنشنال منتشرنشده؛ بلکه توسط نخست‌وزیر رژیم نیز تکرار می‌شود. این موضوع نشان می‌دهد که اسرائیل در تمام سطوح، به دنبال عملیات روانی بر افکار عمومی مردم ایران هستند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما