دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402988
    تاریخ انتشار: 19/خرداد/1404 - 12:30

    اگر سگ نمی‌کشت، شب خوابش نمی‌برد+عکس

    براساس منابع تاریخی، رضاخان خوابِ سبُکی داشت و صدای سگ برای او ایجاد مزاحمت می‌کرد. به همین دلیل در هر روستایی که برای استراحت توقف داشت، سگ‌ها را می‌کشتند تا رضاخان آسوده بخوابد.

    اگر سگ نمی‌کشت، شب خوابش نمی‌برد+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    جان گونتر نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی است که در کتاب «در درون آسیا» به قربانی کردن سگ‌ها ـ برای خواب رضاشاه ـ اشاره کرده است.
    محمدقلی مجد، استاد دانشگاه پنسیلوانیا، در بخشی از کتاب «رضا شاه و بریتانیا» که به خلق و خوی رضاخان پرداخته است، می‌نویسد: «گونتر فاش می‌کند که حتی سگ‌ها هم از قساوت اعلیحضرت بی‌نصیب نمی‌ماندند؛ وقتی شاه در سفر است (که البته بی‌وقفه در سفر است)، در هر روستا و قریه‌ای که شب را منزل می‌کند، سگ‌ها را می‌کشند، زیرا ایشان خواب سبکی دارند، و هر صدایی خوابشان را پریشان می‌کند. گونتر همچنین اشاره می‌کند که شاه بزرگ‌ترین مَلّاک آسیاست، البته احتمالاً بعد از امپراطور ژاپن. در سرتاسر ایران املاک وسیعی دارد که عمدتاً از صاحبان یاغی سابق‌شان مصادره کرده است». (محمدقلی مجد، رضاشاه و بریتانیا، صفحه ۴۶.)
    همچنین، در دوره محمدرضا پهلوی نیز، موارد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد شهرداری، سگ‌ها را می‌کشته است. به‌عنوان مثال، در روزنامه اطلاعات به تاریخ ۸ فروردین ۱۳‌۴۵ به موضوع اشاره شده است.
     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما