شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402878
    تاریخ انتشار: 17/خرداد/1404 - 15:52

    بی‌بی‌سی فارسی دل‌نگران گوسفندان شد +عکس

    روز گذشته، بی‌بی‌سی فارسی به مناسبت عید قربان، مطلبی با این هشدار از قربانی کردن گوسفندان که امکان دارد مفاهیم و تصاویر ناراحت‌کننده‌ای داشته باشد، منتشر کرد؛ این در حالی است که بی‌بی‌سی در قبال کشتار عظیم زنان و کودکان فلسطینی، همچنان سکوت کرده است.

    بی‌بی‌سی فارسی دل‌نگران گوسفندان شد +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    بی‌بی‌سی فارسی در یکی از گزارش‌های خود درباره عید قربان، به رسم قربانی کردن در برخی ادیان همچون مسیحیت و یهودیت پرداخته و به نقل از تعدادی از خاخام‌های ساکن انگلیس، مطالبی در این زمینه منتشر کرده است.
    بی‌بی‌سی می‌گوید که در مسیحیت و یهودیت، قربانی‌کردن منسوخ شده و دیگر صورت نمی‌گیرد؛ اما در دین اسلام، این رسم همچنان باقی است.
    با خواندن گزارش بی‌بی‌سی فارسی، این‌طور برداشت می‌شود که این رسانه با ارائه تصویری ناراحت‌کننده از قربانی گوسفندان، سعی دارد تصویری خشونت‌آمیز از اسلام و مسلمانان ترسیم کند.بی‌بی‌سی فارسی در حالی برای گوسفندان و قربانی‌کردن این حیوانات ابراز نگرانی می‌کند که ده‌ها هزار کودک و زن فلسطینی، شب و روز خود را با سوءتغذیه و گرسنگی سپری می‌کنند.
    این رسانه انگلیسی می‌نویسد:‌ "خاخام گری سومرز، رئیس خدمات علمی کالج لئو بائک در بریتانیا، می‌گوید: «امروزه، ما این قربانی‌ کرد‌ن‌ها را اجرا نمی‌کنیم چون معابدی که این آیین‌ها در آن انجام می‌شد، دیگر وجود ندارند. در عوض، با دعا به یاد این قربانی‌ها می‌افتیم»."
     
    اگر بی‌بی‌سی فارسی تا این اندازه نسبت به گوسفندان نگران است، اما چرا در برابر جنایت جنگی رژیم اسرائیل بر علیه انسان‌های بی‌دفاع و بی‌گناه فلسطینی با حالتی خنثی رفتار می‌کند؛ به عبارت دیگر، چرا وزارت امور خارجه بریتانیا که کارفرمای اصلی بی‌بی‌سی فارسی است، هیچ‌گاه نتانیاهو و دیگر مقامات رژیم صهیونی را محکوم نکرده است؟
     
    همچنین انگلستان، همان دولتی است که در جنگ جهانی اول با ایجاد قحطی مصنوعی، چند میلیون نفر از مردم ایران را به کام مرگ کشاند. پرفسور «محمدقلی مَجد» مدرس مرکز خاورمیانه دانشگاه پنسیلوانیا، در این‌باره می‌نویسد: «بی‌تردید قحطی بزرگ ۱۹‌۱۷ تا ۱۹‌۱۹ بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ ایران و فراتر از تمامی وقایع پیش از آن است... نزدیک به ٪۴۰ از جمعیت ایران به سبب گرسنگی و سوءتغذیه و بیماری‌های ناشی از آن از صحنه روزگار محو شـند. بی‌شک ایران بزرگ‌ترین قربانی جنگ جهانی اول است». (محمدقلی مجد، قحطی بزرگ، صفحه ۱۵.)
     
    با کنار هم قرار دادن مواضع رسانه‌ای بی‌بی‌سی فارسی، سکوت و حالت خنثی‌سازی اخبار جنایات در غزه و همچنین پیشینه تاریخی بریتانیا در قبال ملت ایران، این تصور تقویت می‌شود که چنین رسانه‌هایی نه به‌عنوان نهادهایی بی‌طرف و مستقل، بلکه به‌مثابه ابزارهای رسانه‌ای سیاست‌های رسمی دولت‌های غربی عمل می‌کنند.
    در حالی‌ که تصاویر قربانی شدن حیوانات با هشدار ناراحت‌کننده منتشر می‌شود، رنج و مرگ هزاران انسان بی‌گناه در غزه، به‌سادگی نادیده گرفته می‌شود؛ این تناقض آشکار نه تنها وجدان عمومی را جریحه‌دار می‌کند، بلکه مشروعیت ادعای بی‌طرفی رسانه‌هایی چون بی‌بی‌سی را نیز زیر سوال می‌برد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما