به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر
سردار داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگاز کاهش ۲۰ درصدی جرایم سایبری در پایتخت خبر داد و گفت: با اقدامات پیشگیرانهای که انجام دادیم، هشدارهایی که به زیرساختهای سایبری کشور از جمله بانکها دادیم و همچنین کلاسهای آگاهسازی و هشدارهایی که برای مردم و جامعه هدف داشتیم، خوشبختانه آمار جرایم سایبری حدود ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده که این آمار قابل قبولی است.
وی افزود: رضایتمندی از پرسنل ما از منظر فردی افزایش چشمگیری داشته و کماکان تلاش ما این است که کیفیت کار موجود روزبهروز بالاتر برود.
سردار معظمی گودرزی در ادامه اظهار کرد: تلاش میکنیم در رابطه با فناوریهای نوین مثل هوش مصنوعی، رمز ارزها و جرایمی که روزبهروز پیچیدگیشان بیشتر میشود، با استفاده از افسران زبده اقدامات پیشدستانه مناسبی انجام دهیم.