پنجشنبه 15 خرداد 1404 - Thu 05 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • قالیباف رئیس مجلس ماند +فیلم

  • یک شرکت چینی دو هواپیما به قیمت ۶۰ میلیون دلار را به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، به قیمت ۱۱۶ میلیون دلار فروختند

  • بانکی که هیچ کس اعتماد به آن ندارد جز روزنامه اعتماد

  • زنگ خطر را بصدا درآورد!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402688
    تاریخ انتشار: 13/خرداد/1404 - 16:50

    زورگویی در قاعده گفت‌وگو نمی‌گنجد

    رئیس جمهور در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند، در واکنش به آرزوی وی برای به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از مذاکره استقبال کرده و می‌کنیم، اما قاعده گفت‌وگو بر این است که کسی به دنبال زورگویی و تحمیل خواسته‌های خود به طرف مقابل نباشد.

    زورگویی در قاعده گفت‌وگو نمی‌گنجد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه خانم «بتانی مدن» سفیر جدید نیوزیلند، با آرزوی موفقیت برای وی در زمینه تقویت روابط فیمابین اظهار داشت: کره زمین در میان کهکشان‌های عظیم، خانه کوچک ما انسان‌هاست و همه باید تلاش کنیم این خانه به جای جنگ و درگیری، همواره مامن صلح و آرامش برای ساکنانش باشد.

     

    رئیس جمهور با بیان اینکه آماده انجام هر اقدامی هستیم که گسترش روابط و همکاری‌های میان دو کشور را تسهیل کند، در واکنش به آرزوی سفیر جدید نیوزیلند برای به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد: ما از مذاکره استقبال کرده و می‌کنیم، اما قاعده گفت‌وگو بر این است که کسی به دنبال زورگویی و تحمیل خواسته‌های خود به طرف مقابل نباشد.

     

    پزشکیان افزود: اینکه رژیمی در منطقه با حمایت کشورهای قدرتمند، مرتکب هر جنایتی بشود، اما بعد تلاش شود، دیگران را مخل امنیت و آرامش منطقه معرفی تا به این بهانه خواسته‌های خود را تحمیل کنند، به هیچ وجه قابل قبول نیست. آیا اینکه تلاش کنند راه رشد و پیشرفت را بر دیگر کشورها ببندند و بعد با دستاوردهای حاصل از پیشرفت انحصاری خود به دیگران زور بگویند، منصفانه، منطقی و قابل پذیرش است؟

     

    رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و همواره برای اثبات درستی این ادعا آماده هر نوع همکاری بوده و هست.

     

    سفیر جدید نیوزیلند نیز در این دیدار با قدردانی از رفتار صمیمی و دوستانه‌ای که در مدت حضورش در تهران با وی صورت گرفته، خاطرنشان کرد: امیدوارم و انگیزه زیادی دارم که در زمینه تقویت روابط دو کشور نقش موثر و سازنده‌ای ایفا کنم.

     

    «بتانی مدن» همچنین با اشاره به مواضع کشورش در ابراز نگرانی از وضعیت اسفناک غزه اظهار داشت: نیوزیلند بارها خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و نگرانی خود را در زمینه جلوگیری از ارسال کمک‌های درمانی و غذایی به این منطقه ابراز کرده است

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما