پنجشنبه 09 مهر 1405 - Thu 01 Oct 2026
  • اضافه شدن سه ستاره جوان به استقلال + عکس

  • تصویر ضبط شده مسافر پرواز فلای دبی به اسرائیل / فیلم

  • «زنده‌شور»؛ از راهروهای دادگاه تا مویه‌های اغراق آمیز روی پرده + عکس

  • پرواز دبی - تل آویو؛ روایت‌های متناقض از یک ماجرای هواپیمایی / تصاویری از داخل هواپیمای فلای دبی + فیلم

  • توقف پروازها در پایتخت عربستان

  • صید مهم تهران در تنگه هرمز / فیلم

  • تنبیه ۳ نفتکش متخلف در تنگه هرمز

  • پست فرزند رئیس‌جمهور به مناسبت تولد پزشکیان

  • محاصره لنینگراد ؛ پنجره‌ای به گذشته/ عکس

  • افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران+ عکس و فیلم

  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • درگیری‌ها در تنگه هرمز جریان دارد/ آمریکایی‌ها به این درگیری‌ها پاسخ نمی‌دهند

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402653
    تاریخ انتشار: 13/خرداد/1404 - 13:43

    ۲۰۰ هزار مخاطب ۲۰۰ میلیارد درآمددر کنسرت +عکس

    علیرضا قربانی یکی از پیشگامان موسیقی معاصر ایران است که توانسته خود را جایگاهی در موسیقی ایران برساند که رویای داشتنِ ۲۰۰ هزار مخاطب برای تور کنسرت‌های جدیدش، اصلا دور از انتظار نیست.

    ۲۰۰ هزار مخاطب ۲۰۰ میلیارد درآمددر کنسرت +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    قرعه‌ی کنسرت‌های فضای باز در تهران این بار به نام علیرضا قربانی افتاد؛ خواننده‌ای که در سال‌های اخیر با سالن‌های لبریز از تماشاگر، رکوردهای بسیاری را جابه‌جا کرده است. تیم برگزاریِ کنسرتِ علیرضا قربانی حالا به سراغ فضای باز مجموعه ورزشی آزادی رفته‌اند تا تور کنسرت‌های «ایرانم»‌ را در تهران و با حضور هزاران تماشاگر، به شکلی با شکوه رقم بزنند.

     

    11 شب بلیت‌فروشی برای این کنسرت‌ها در دستور کار قرار گرفت و فروش هم در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شد. دیروز هم این اجرا برای چهار شب دیگر تمدید شد و بلیت‌های این چهار شب هم خیلی زود به فروش رفت.

     

    ماجرا اما این‌بار کمی پیچیده به نظر می‌رسد؛ هنوز افتتاحیه‌ی این کنسرت‌ها از راه نرسیده، سروکله‌ی طوفان در تهران پیدا شد! هشدار نارنجی سازمان هواشناسی کافی بود تا نخستین شبِ اجرا، یعنی چهارم خرداد 1404، لغو و به تاریخ دیگری موکول شود.

     

     

    کوچ از سالن‌های مجلل به آزادیِ بزرگ

     

    علیرضا قربانی آخرین‌بار در سالن لوکس «رویال هال اسپیناس پالاس» روی صحنه رفت؛ سالنی با ظرفیت 2500 نفر. اما همین ظرفیت محدود باعث شد برای پاسخ به عطش مخاطبان، او مجبور باشد شب‌های بسیاری آن هم در هر شب دو سانس، روی صحنه برود؛ اتفاقی فرسایشی که قربانی و تیمش را به فکر چاره انداخت.

     

    راه‌حل؟ فضای باز! اما نه از نوع محدودش در سعدآباد که فقط 4 هزار نفر ظرفیت داشت. این‌بار مجموعه ورزشی آزادی میزبان این کنسرت است. البته نه زمین فوتبال! بلکه فضای بازِ این مجموعه در ورودی غربیِ آزادی.

     

     

    هر شب، 8 هزار صندلی؛ فقط یک سانس!

     

    سازه‌هایی که برای این رویداد در نظر گرفته شده‌اند، ظرفیت پذیرش حدود 8 هزار نفر در هر سانس را دارند. خبر جالب‌تر اینجاست که برخلاف دفعات قبل، قربانی در هر شب فقط یک سانس اجرا خواهد داشت. این مسئله موجب می‌شود که خواننده فرصت بیشتری برای استراحت داشته باشد و این امکان برایش فراهم می‌شود که بهترینش را در هر اجرا به نمایش بگذارد.

     

     

    بلیت‌های میلیونی؛ درآمد میلیاردی!

     

    حالا می‌رسیم به بخش داغ ماجرا: قیمت بلیت‌ها!

    قیمت‌ها از 300 هزار تومان شروع می‌شوند و به عدد عجیب 1 میلیون و 600 هزار تومان می‌رسند. البته سهم بلیت‌های ارزان‌تر بسیار محدود است و اکثر بلیت‌ها در رده‌ی بالای 700 هزار تومان قرار دارند.

     

     

    رنج قیمت دقیق بلیت‌ها:

     

    بلیت‌های زیر یک میلیون تومان: 300، 500، 700، 900 هزار تومان

     

    بلیت‌های بالای یک میلیون تومان: 1، 1.1، 1.3، 1.4، 1.5 و 1.6 میلیون تومان

     

    درآمد 8 میلیاردی در هر شب!

     

    بررسی قیمتِ بلیت‌ها، تعدادِ بلیت‌ها در هر رنجِ قیمت و تعداد کل صندلی‌های موجود؛ نشان می‌دهد که اگر تمامی 8 هزار بلیت در هر شب فروخته شود، درآمد این کنسرت در هر سانس به رقم نجومی 8 میلیارد تومان خواهد رسید!

     

    البته بخشی از بلیت‌ها به مهمانان ویژه، ارگان‌ها یا دعوت‌شدگان اختصاص دارد، اما این میزان تأثیر زیادی روی مجموع درآمد نخواهد داشت.

    در حال حاضر 15 سانس از کنسرت‌های «ایرانم»‌به فروش رسیده که با توجه به فروش 8 میلیارد تومانی در هر سانس، رقمِ کل فروش تا این لحظه به 120 میلیارد تومان رسیده است.

     

    میانگین قیمت بلیت‌ها در این کنسرت با توجه به حداقل قیمت و حداکثر قیمت و البته تعداد هر بلیت در هر قیمت؛ حدود یک میلیون تومان است.

     

    نکته‌ی مهم این است که این محاسبات حدودی است و باید درصدی برای خطا در این محاسبات اختصاص داد. متاسفانه در سال‌های اخیر هیچ کدام از تهیه کنندگان گزارشِ مالی شفافی درباره میزان فروشِ کنسرت‌هایشان در اختیار افکار عمومی قرار نداده‌اند.

     

    رویای 200 هزار مخاطب و شاید 200 میلیارد تومان درآمد

     

    در سال‌های گذشته لیست پربیننده‌ترین رویدادهای موسیقی در ایران به این شرح بوده‌اند:

     

    اپرای پرواز همای با 40 هزار مخاطب

    اجرای کنسرت نمایش «سی» کاری از سهراب پورناظری و همایون شجریان با 120 هزار مخاطب

    پروژه «سیصد» کاری از سهراب پورناظری با 140 هزار مخاطب

     

    براین اساس پرمخاطب‌ترین رویداد عرصه موسیقی در ایران و تا این لحظه پروژه «سیصد» است. گویا علیرضا قربانی و تیمِ برگزاری کنسرت‌های «ایرانم» قصد دارند به رکورد 200 هزار مخاطب دست یابند. اگر آنها بخواهند این رکورد را در تهران ثبت کنند، باید 25 سانس در همین فضای باز پارکینگ عربیِ مجموعه آزادی اجرا داشته باشند.

     

    اگر چنین اتفاقی رخ دهد، علیرضا قربانی به نخستین هنرمندی تبدیل می‌شود که 200 هزار مخاطب در بازه‌ی زمانی مشخصی داشته است.

    این تعداد مخاطب به معنای درآمدیِ حدود 200 میلیارد تومان برای برگزار کنندگان این کنسرت است.

     

    نکته: تاکید می‌شود که این میزان درآمد حدودی است و احتمال درصدی خطا در این محاسبه وجود دارد

     

     

     

     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما