پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401760
    تاریخ انتشار: 02/خرداد/1404 - 11:47
    پکن:

    قصد تسلط بر فضا را نداریم

    سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که چین قصد ندارد در مسابقه تسلیحاتی فضایی شرکت کند یا بر فضا تسلط یابد.

    قصد تسلط بر فضا را نداریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا  

    مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین همیشه از استفاده صلح‌آمیز از فضای بیرونی حمایت کرده است. با مسابقه تسلیحاتی در آنجا مخالف است و نظامی‌سازی آن را رد می‌کند. وی تاکید کرد: چین نمی‌خواهد با هیچ کشوری درگیر مسابقه فضایی شود و سعی در ادعای به اصطلاح برتری فضایی ندارد. چنس سالتزمن، رئیس عملیات فضایی نیروی فضایی ایالات متحده، در ۱۵ مه ادعا کرد که روسیه و چین در حال استقرار سلاح در فضا هستند.

    او بدون ارائه مدرکی برای تأیید ادعاهای خود گفت که چین یک "شبکه کشتار" در مدار دارد که شامل صدها ماهواره است و روسیه "قابلیت کشتار جنبشی" را نشان داده است که می‌تواند ماهواره‌ها را نابود کند. سخنگوی چین از ایالات متحده خواست که از اظهارات بی‌ملاحظه دست بردارد، تقویت نظامی در فضا را متوقف کند و برای صلح و امنیت پایدار در فضای بیرونی تلاش کند.

    مائو نینگ گفت: «ایالات متحده آشکارا فضا را به عنوان یک میدان نبرد در نظر می‌گیرد، به ساخت سلاح‌های فضایی ادامه می‌دهد، در این منطقه اتحادهای نظامی تشکیل می‌دهد و برای نظامی‌سازی فضا تلاش می‌کند، که این امر امنیت جهانی و حق هر کشوری برای توسعه در فضا را به طور جدی تهدید می‌کند.» در اکتبر ۲۰۲۴، رسانه‌ها با استناد به نیروی فضایی ایالات متحده گزارش دادند که ایالات متحده قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ سلاحی را تحویل دهد که بتواند ماهواره‌های روسی و چینی را مختل کند. روسیه و چین اعلام کردند که با نظامی‌سازی فضا مخالفند و از اکتشافات فضایی صلح‌آمیز حمایت می‌کنند.

    برچسب ها: پکن ، فضا ، چین ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما