پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401655
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1404 - 21:59

    وزیر ژاپنی به خاطر برنج استعفا کرد!

    وزیر کشاورزی ژاپن که گفته بود برنج نمی‌خرد و آن را رایگان از حامیانش دریافت می‌کند، با افزایش خشم عمومی استعفا کرد.

    وزیر ژاپنی به خاطر برنج استعفا کرد!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران  جوان 

      تاکو اِتو، وزیر کشاورزی ژاپن که گفته بود به مقدار زیادی برنج رایگان دریافت می‌کند و بنابراین نیازی به خرید آن ندارد، پس از بالا گرفتن انتقادات و مواجه شدن با خشم مردم مجبور به استعفا شد.

    این وزیر ژاپنی روز یکشنبه در یکی از سخنرانی‌های خود گفته بود: «هیچ وقت خودم برنج نخریده‌ام، زیرا حامیانم آنقدر به من کمک می‌کنند که عملا می‌توانم آن را بفروشم».

     این سخنان در حالی مطرح شد که طی یک سال اخیر قیمت مواد غذایی در ژاپن شدیدا افزایش پیدا کرده و به ویژه قیمت برنج دو برابر شده است. در همین راستا، رسانه‌ها اندکی بعد اعلام کردند که اظهارات «اِتو» سبب خشم مصرف‌کنندگان شده است. وزیر کشاورزی ژاپن در ادامه به دلیل «اظهار نظر نامناسب» خود عذرخواهی و استعفا کرد و «شینجیرو کویزومی» وزیر محیط زیست سابق جانشین او شد.

    کمبود برنج امسال ژاپن دلایل متعددی دارد. برخی می‌گویند افزایش دمای هوا سبب کاهش برداشت برنج شده است. همچنین زلزله مرگبار سال ۲۰۲۴ سبب شد میزان خرید برنج به شکل چشمگیری افزایش پیدا کند. در همین حال، گمان می‌رود عمده‌فروشان و توزیع‌کنندگان نیز ذخایر برنج را احتکار کنند، زیرا پیش‌بینی می‌کنند کمبود برنج گسترده‌تر شود.

    در نظرسنجی اخیر کیودو، ۸۷ درصد از پاسخ دهندگان از عملکرد دولت در مورد قیمت برنج ناراضی بودند. ژاپن در ماه آوریل برای اولین بار در ۲۵ سال گذشته برنج را از کره جنوبی وارد کرد تا بتواند خشم رو به رشد مصرف کننده را برطرف کند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما