جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401445
    تاریخ انتشار: 29/ارديبهشت/1404 - 11:41

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت اعلامی تخم مرغ از سوی وزارت جهاد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تنها ۴ درصد رشد داشته که این نرخ مورد اعتراض مرغداران است.

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

     حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: وزارت جهاد کشاورزی نرخ مصوب تخم مرغ را بدون هماهنگی با اتحادیه اعلام کرده است و در این خصوص اتحادیه نامه مخالفت با نرخ مصوب اعلام کرده‌ایم چراکه قیمت غیرکارشناسی و تنها با سال گذشته  ۴ درصد رشد داشته است.

    به گفته وی، قیمت مصوب اعلامی تخم مرغ از سوی وزارت جهاد با نرخ پیشنهادی اتحادیه در هرکیلو ۱۳ هزارتومان اختلاف دارد که این نرخ یک طرفه اعلام کردند و طی نامه مخالفت به نرخ اعلام کردیم که امکان تنظیم بازار با این نرخ را نداریم.

    کاشانی ادامه داد: اگر در قیمت مصوب اعلامی تجدید نظری نشود، قطعا تولید در نیمه دوم سال دچار چالش می‌شود چراکه مرغدار امکان ادامه تولید با این نرخ را ندارد.

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن درباره وضعیت بازار تخم مرغ بیان کرد: مردم با قیمت مصوب اعلامی جدید باید بخرند و کاهش قیمت تنها از جیب تولیدکننده می‌رود.

    به گفته وی، برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ در اردیبهشت ماه به ۱۲۰ هزارتن برسد که این میزان مازاد بر نیاز کشور است و از طرفی بنابر دستورالعمل وزارتخانه مبنی بر استفاده از کارت‌های بازرگانی واحد‌های تولیدی منجر به کاهش صادرات شده است.

    کاشانی با بیان اینکه خرید حمایتی تخم مرغ توسط اتحادیه طی یک هفته اخیر متوقف شده است، گفت: پشتیبانی امور دام در راستای حمایت از مرغداران باید اقدام به خرید حمایتی تخم مرغ و جمع آوری مازاد از سطح بازار کند. ضمن آنکه با اعلام قیمت واقعی و حمایت پشتیبانی امور دام می‌توان بازار را به تعادل رساند.

    گفتنی است امسال قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری  ۶۱ هزار تومان و  برای مصرف کننده ۷۲ هزار تومان اعلام شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما