به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس
در سحرگاهی غمبار، یک صدای دیگر در غزه خاموش شد؛ صدایی که سالها با شجاعت، تصویر حقیقت را به جهان مخابره میکرد. حسن عبد الفتاح اصلیح، خبرنگار و عکاس برجسته اهل غزه، که سالها رویدادهای مقاومت و مظلومیت مردم فلسطین را پوشش داده بود، در حالی که در بخش سوختگی بیمارستان ناصر خانیونس تحت درمان جراحات ناشی از حمله قبلی اسرائیل به چادر خبرنگاران بود، با یک حمله مستقیم پهپادی رژیم صهیونیستی ترور شد و به شهادت رسید.
شهادت حسن شمار شهدای خبرنگار در غزه را از آغاز جنگ به ۲۱۵ نفر رساند.
او خبرنگاری نبود که تنها در پشت لنز دوربین پنهان شود؛ بلکه صدایی بود از اعماق درد، تصویرگری از درون خاکستر و آتشی که اسرائیل بر جان مردم انداخته است.
اصلیح سالها تصاویر خود را برای رسانههای مختلف از جمله خبرگزاری فارس ارسال میکرد و همواره آماده مصاحبه و گزارش بود. کسی که نه فقط یک خبرنگار، که چشمان بیدار غزه بود.یک ماه پیش، چادری که خبرنگاران فلسطینی در نزدیکی بیمارستان ناصر برای تهیه گزارش در آن پناه گرفته بودند، بهطور عامدانه هدف حمله اسرائیل قرار گرفت. در آن جنایت، دستکم دو خبرنگار به شهادت رسیدند و بیش از ۱۰ تن دیگر از جمله حسن اصلیح مجروح شدند.
این حمله با واکنشهای جهانی مواجه شد، اما آنچه رخ داد، مقدمهای بود برای حذف نهایی خبرنگاری که برای رژیم صهیونیستی به کابوس تبدیل شده بود.
شهرت اصلیح تنها به خاطر گزارشهایش نبود؛ بوسه یحیی السنوار، رهبر حماس بر گونه او، تصویری شد که در شبکههای اجتماعی بارها بازنشر شد و بهانهای برای آغاز یک جنگ روانی سنگین علیه او گردید. اسرائیل نه از تفنگ حسن اصلیح که از دوربین و قلم او میترسید. او را از CNN اخراج کردند، اما نتوانستند صدایش را خاموش کنند.از همان هفتههای نخست جنگ، او هشدار داده بود که چادرهای خبرنگاران بهزودی هدف قرار خواهند گرفت.
و این همان پیشبینی تلخی بود که به حقیقت پیوست. اسرائیل با به آتش کشیدن چادر خبرنگاران فلسطینی، پیام روشنی به جهان مخابره کرد: حقیقت را میخواهیم بسوزانیم.
تجمّع(انجمن) رسانهای فلسطین صبح امروز با صدور بیانیهای ترور این خبرنگار فلسطینی را محکوم کرد در این بیانیه آمده است: این انجمن شهادت همکار خبرنگار، حسن عبد الفتاح اصلیح، مدیر خبرگزاری «علم ۲۴» را که در پی ترور مستقیم با حمله هوایی رژیم اشغالگر به بخش سوختگی در مجتمع پزشکی ناصر در شهر خانیونس، سحرگاه امروز سهشنبه، به شهادت رسید، تسلیت میگوید
.او در این بیمارستان تحت درمان بود؛ چرا که پیشتر، در تاریخ ۷ آوریل (۱۹ فروردین)، در جریان یکی از فجیعترین و وحشیانهترین جنایات جنگی سازمانیافته علیه خبرنگاران و رسانهها در نوار غزه، در حمله رژیم به چادر خبرنگاران در کنار همان مجتمع، زخمی شده بود
.با شهادت خبرنگار همکارمان «اصلیح»، تعداد شهدای جامعه رسانهای در نوار غزه به ۲۱۵ شهید (زن و مرد) افزایش مییابد. افزون بر این، صدها تن دیگر از خبرنگاران نیز زخمی یا بازداشت شدهاند و دفاتر و مؤسسات رسانهای بسیاری، هدف قرار گرفته یا ویران شدهاند؛ آن هم از ابتدای جنایت نسلکشی رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد
.تجمّع رسانهای فلسطین، با شدیدترین عبارات، قتل عمد و هدفگیری مستقیم خبرنگاران و فعالان رسانهای فلسطینی توسط رژیم اشغالگر را محکوم میکند و آن را جنایتی علیه بشریت میداند که به فهرست بلند بالای جنایات خونین و نقضهای گسترده آن افزوده میشود. هدف این جنایات چیزی نیست جز پنهانسازی حقیقت و حذف روایت فلسطینی.
در پایان این بیانیه آمده است: ما از تمامی اتحادیهها، نهادها و مؤسسات رسانهای و حقوقی در سراسر جهان میخواهیم که سکوت شرمآور خود را در قبال این جنایات بشکنند و بهسرعت برای توقف آنها و اتخاذ تدابیر عملی برای حفاظت و تضمین امنیت خبرنگاران فلسطینی، بر اساس قوانین بینالمللی و منشورهای حقوق بشر، وارد عمل شوند
.تجمّع رسانهای فلسطین همچنین خواهان اقدام فوری برای توقف نسلکشی و پاکسازی نژادی در نوار غزه است و بر لزوم تلاش جدی برای پیگرد رژیم نژادپرست اسرائیل و محاکمه مسئولان آن در محافل بینالمللی به عنوان جنایتکاران جنگی تأکید میکند؛ کسانی که سازمانیافته به ترور شاهدان حقیقت و نگهبانان کلمه و تصویر روی آوردهاند.شهید اصلیح مدیر آژانس خبری «علم ۲۴» بود و طی سالها، نه تنها صحنهگردان دوربینها، بلکه بخشی از روایت مقاومت شده بود.
اسرائیل برای ترور او بارها تلاش کرده بود و نهایتاً، در بستر مجروحیت او را به شهادت رساند.در آتش و دود و ویرانی، حسن اصلیح تصویرگر حقیقت بود. حالا او دیگر میان ما نیست، اما آثارش، گزارشهایش، عکسهایش و صدایش در جان تاریخ حک شده است. خبرنگاری که تصویرش با بوسه مقاومت مشهور شد، حالا با گلوله دشمن خاموش شد، اما فریادش در خاطرهها باقی خواهد ماند.حسن اصلیح، کابوس اسرائیل، حالا فراتر از خاک و آتش ایستاده است؛ در صف شهیدانی که با قلم جنگیدند، با دوربین روشنگری کردند و با جانشان حقیقت را جاودانه کردند.
حسن اصلیح، خبرنگار شهید فلسطینی با ارسال تصاویری از پخت نان توسط زنان فلسطینی در منطقه مواصی خانیونس، تأکید کرده بود که «سراسر غزه در آستانه قحطی است، اما مردم آن دست از مقاومت نمیکشند».او گفته بود زنان فلسطینی با راهاندازی موکبهای پخت نان، به آوارگان خدمترسانی میکنند تا از قافله رزمندگان مقاومت جا نمانند.
اصلیح با اشاره به بمباران اکثر نانواییهای نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی و تداوم این حرکت خودجوش، هشدار داده بود که با ورود تنها شش درصد از نیاز آرد از طریق گذرگاهها و رسیدن قیمت یک کیسه آرد به ۳۲۰ دلار، بحران نان در غزه به مرحلهای بحرانی رسیده است.