سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - Tue 06 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا/ عکس و فیلم

  • ترامپ به گوسفندی شبیه است که «ماسک گرگ» بر چهره زده است / آمریکا اگر در لاف گزاف خود برای حمله نظامی به ایران کمترین احتمال موفقیتی داشت، لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد

  • راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست/ حمایت از غزه و وحدت در جامعه از اصول اساسی ماست

  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400545
    تاریخ انتشار: 16/ارديبهشت/1404 - 11:29

    مردی که برگ برگ زندگیش با مطالعه ورق می‌خورد

    در روزگاری که فراغت‌ از مطالعه به عادت بدل شده، مردی در شهرستان فردوس، هر روز با کتاب آغاز می‌کند و با کتاب به شب می‌رساند و با ورق زدن برگ‌های کتاب، سلامت روان و جان را به سبک خودش معنا کرده است.

    مردی که برگ برگ زندگیش با مطالعه ورق می‌خورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    جایی در شهرستان فردوس، روایتی متفاوت از سلامت شنیده شد؛ سلامت ذهن، جان و روح. قهرمان این روایت، مهدی حیدری، کارشناس پرتلاش شبکه بهداشت شهرستان است؛ مردی ۴۳ ساله، پدر سه فرزند و در عین حال، کتاب‌خوانی خستگی‌ناپذیر که مطالعه، بخشی جدایی‌ناپذیر از زیست روزمره‌اش شده است.

    مهدی حیدری نه فقط به عنوان یک کارشناس بهداشت، که به عنوان الگویی برای سبک زندگی سالم و متعادل شناخته می‌شود؛ سبکی که در آن کتاب و مطالعه، جایگاهی محوری دارد. خودش می‌گوید: در خانه ما، همه اهل کتاب‌اند. حتی پسر کوچکم، که هنوز به‌درستی زبان نگشوده، وقتی می‌بیند من کتاب به دست دارم، آرام در کنارم می‌نشیند؛ گویی او هم سهمی از این سکوت پرمعنا می‌خواهد.

    حیدری به کتابخانه قائم فردوس تعلق خاطر دارد و از اعضای فعال آن است. می‌گوید: فضای کتابخانه برایم جادویی است. حتی برای تمدید کتاب‌ها، ترجیح می‌دهم حضوری مراجعه کنم. بودن در آن فضا، به من حس زندگی و آرامش می‌دهد.

    علاقه‌مندی‌اش بیشتر به حوزه‌های تاریخ و فلسفه است و سیر مطالعاتی منظمی دارد. با وجود شغل و مسئولیت‌های خانوادگی، روزانه حداقل سه ساعت مطالعه می‌کند و تأکید دارد که «هر روز، باید حداقل ده صفحه کتاب بخوانم. حتی روزهایی که زمان کم می‌آورم، این حداقل را از خودم دریغ نمی‌کنم.

    در آیینی با حضور رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فردوس، رئیس شبکه بهداشت و جمعی از همکاران دو مجموعه، از مهدی حیدری به عنوان «کتاب‌خوان برتر» شهرستان تجلیل به عمل آمد؛ تجلیلی به‌جا برای مردی که با وجود مسئولیت‌های شغلی و خانوادگی، ثابت کرده است می‌توان میان زندگی حرفه‌ای و عشق به دانایی، پلی پایدار ساخت.

    تجلیل از آقای حیدری تنها یک تقدیر نمادین نبود؛ بلکه پیامی روشن برای همه ما بود که کتاب، نه یک فعالیت جانبی، که می‌تواند ستون اصلی آرامش، رشد فردی و حتی سلامت روان باشد. مردی که هر برگ کتاب را چون برگی از دفتر زندگی‌اش ورق می‌زند، بی‌آنکه خسته شود یا از مسیر بازبماند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما