چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا

  • عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا

  • فرماندهی سایبری: اختلال برخی بانک‌ها ناشی از حمله هدفمند بود

  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400448
    تاریخ انتشار: 15/ارديبهشت/1404 - 10:20

    باتعرفه ۱۰۰ درصدی به جنگ با سینما

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، جنگ تجاری خود را به عرصه سینما نیز گسترش داد و دستور اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر فیلم‌هایی که خارج از آمریکا تولید و به این کشور وارد می‌شوند را صادر کرد.

    باتعرفه ۱۰۰ درصدی به جنگ با سینما

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    او در در پستی که یکشنبه شب در شبکه اجتماعی تروث سوشال منتشر کرد، نوشت: صنعت سینمای آمریکا با سرعتی بسیار بالا در حال مرگ است. کشورهای دیگر با ارائه انواع مشوق‌ها، در تلاش‌اند فیلم‌سازان و استودیوهای ما را از ایالات متحده دور کنند.

    «بنابراین، من به وزارت بازرگانی و نماینده تجاری ایالات متحده مجوز می‌دهم تا بلافاصله فرآیند اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر همه فیلم‌هایی را که در سرزمین‌های خارجی تولید شده و وارد کشور ما می‌شوند، آغاز کنند. ما می‌خواهیم فیلم‌ها دوباره در آمریکا ساخته شوند!»

    در سال‌های اخیر، بسیاری از شهرهای خارجی تخفیف‌های مالیاتی چشم‌گیری به استودیوهای فیلم و تلویزیون پیشنهاد کرده‌اند تا تولید آثار خود را به خارج از هالیوود منتقل کنند. این روند باعث شده شمار قابل توجهی از پروژه‌های تولیدی به مکان‌هایی مانند تورنتو و دوبلین انتقال یابند.

    در واکنش به این روند، گاوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا، پیشنهاد اعطای مشوق‌های مالیاتی گسترده‌ای را مطرح کرده تا تولیدات به هالیوود بازگردند.حالا ترامپ عنوان کرده است که «هالیوود و بسیاری دیگر از مناطق داخل آمریکا در حال نابودی هستند.»«این یک تلاش هماهنگ از سوی کشورهای دیگر است و بنابراین، یک تهدید برای امنیت ملی محسوب می‌شود. افزون بر همه چیز، این موضوع به پیام‌رسانی و تبلیغات نیز مربوط می‌شود!»


    همچنین او روز یک‌شنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره تعرفه پیشنهادی‌اش بر فیلم‌های خارجی گفت: کشورهای دیگر صنعت سینمای ما را دزدیده‌اند» ترامپ مدعی شد که آمریکا «اکنون فیلم‌های بسیار کمی تولید می‌کند».

    او گفت: اگر آن‌ها [کشورهای خارجی] حاضر نیستند فیلم‌هایشان را در داخل آمریکا بسازند، باید بر فیلم‌هایی که وارد کشور ما می‌شوند، تعرفه وضع شود.رئیس‌جمهور آمریکا توضیح نداد که این تعرفه‌ها در عمل چگونه اعمال خواهند شد، از جمله اینکه آیا شامل آن دسته از فیلم‌های هالیوودی نیز خواهد شد که در چند کشور مختلف تصویربرداری و تولید می‌شوند یا خیر.

    در سال‌های اخیر فروش گیشه در آمریکا نسبت به گذشته کاهش یافته است. همچنین از زمان همه‌گیری کرونا، شمار فیلم‌های بزرگ که در سینماها اکران می‌شوند تقلیل یافته و در عوض بسیاری از مخاطبان تماشای فیلم را به پلتفرم‌های استریم خانگی منتقل کرده‌اند؛ با این حال ادعای ترامپ درباره نابودی این صنعت یک بزرگ‌نمایی افراطی است.


    اعمال تعرفه یا موانع تجاری بر محصولات ساخته‌شده در خارج از آمریکا ممکن است نه‌تنها به نفع استودیوهای هالیوودی نباشد، بلکه کار را برای آن‌ها دشوارتر نیز بکند. بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌های آمریکایی در خارج از خاک این کشور تصویربرداری می‌شوند.

     

    افزون بر مشوق‌های مالیاتی، هزینه پایین‌تر نیروی کار در برخی کشورها باعث می‌شود تولید برخی آثار از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر باشد.در حال حاضر آشکار نیست که چنین تعرفه‌ای چگونه می‌تواند اعمال شود، زیرا فیلم‌ها، کالا نیستند، بلکه نوعی مالکیت فکری محسوب می‌شوند و بنابراین، جزو خدماتی به شمار می‌روند که در حال حاضر مشمول تعرفه‌های تجاری نمی‌شوند.

    با این حال، دفتر نماینده تجاری آمریکا (USTR) اشاره کرده است که برخی خدمات می‌توانند تحت تأثیر موانع تجاری غیرتعرفه‌ای قرار گیرند، از جمله مقررات یا مشوق‌های مالیاتی که ممکن است تولیدات آمریکایی را در رقابت نابرابر قرار دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما