به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق ،
آژیر خطر، بی خوابی و فرار شهرک نشینان صهیونیست به پناهگاه به رویداد ثابت و تقریبا هر روزه در سرزمین های اشغالی تبدیل شده است؛ حملات موشکی ارتش یمن به جنوب تا شمال سرزمین های اشغالی و شهرهای بزرگ نظیر تل آویو و حیفا شدت گرفته است و صهیونیست ها که خود به دلیل فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری تا یمن قادر به مقابله مستقیم نبوده و تنها چشم امیدشان به سامانه های ضد موشکی است عاجزانه از ایالات متحده می خواهند تا با سرکوب توان موشکی ارتش یمن مانع از تداوم حملات و فشار روانی و اقتصادی سنگین بر دولت اسرائیل شوند اما حملات ارتش امریکا چه در دوره جو بایدن و چه در دوره ریاست جمهوری ترامپ نتوانسته مانع از شلیک موشک های بالستیک از خاک یمن به سمت اسرائیل شود.
شلیک سومین موشک هایپرسونیک یمنی در کمتر از ۲۴ ساعت
صبح روز جمعه (۱۲ اردیبهشت) صدای آژیر هشدار حمله موشکی در بندر حیفا در شمال اسرائیل نواخته شده و پدافند ضد موشکی این رژیم دست به شلیک چندین موشک رهگیر برای مقابله با موشک یمنی زد
هنوز ساعتی از بیانیه رسی ارتش رژیم صهیونیستی و ادعای رهگیری موفق موشک یمن نگذشته بود که این بار پایگاه نظامی رمات دیوی در قلب سرزمین های اشغالی هدف حمله موشک بالستیک هایپرسونیک فلسطین۲ قرار گرفت.
صهیونیست ها مدعی رهگیری هر دو موشک شدند اما تصاویری از انفجار و آتش سوزی در محل تقریبی هدف در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

صبح روز شنبه (۱۳ اردیبهشت) نیز سومین حمله با موشک هایپرسونیک در کمتر از ۲۴ ساعت انجام شده و به گفته سخنگوی ارتش یمن، هدفی حیاتی در شهر تل آویو هدف حمله موفق ارتش یمن قرار گرفته است.
۱۶ ماه بمباران امریکا و ادامه شلیک موشک بالستیک از یمن!
حملات موشکی انصارالله یمن علیه خاک سرزمین های اشغالی تقریبا از اوایل نوامبر ۲۰۲۳ و پس از آغاز تجاوز زمینی اسرائیل به نوار غزه آغاز شد.
پس از اینکه تجارت دریایی اسرائیل در مسیر دریای سرخ، فعالیت بندر ایلات و امنیت شهرک نشینان صهیونیست در قلب سرزمین های اشغالی به شدت مختل شد، نیروی هوایی امریکا و بریتانیا از روز ۱ ژانویه ۲۰۲۴ شروع به بمباران خاک یمن با وعده سرکوب توان موشکی و پهپادی این کشور و جلوگیری از حملات به کشتی های تجاری اسرائیلی و حملات بالستیک به سرزمینهای اشغالی کردند.
در مدت زمان ۱ ساله حملات هوایی به خاک یمن در دوره جو بایدن، هزاران سورتی پرواز بمباران توسط جنگنده های امریکایی، پهپادهای رزمی آنها یا شلیک موشک کروز از ناوشکن های نیروی دریایی انجام شد و صدها تیر موشک پدافندی نیز در راه دفاع از کشتیهای تجاری اسرائیلی یا امریکایی یا برای رهگیری موشکهای یمنی در مسیر اسرائیل شلیک شدند.
کلیه اقدامات فوق بی نتیجه بوده و جو بایدن در حالی کاخ سفید را ترک کرد که کاملا از سرکوب توان نظامی انصارالله نا امید شده بود؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید امریکا نیز با وعده ای مشابه و عبارات خنده داری نظیر "جهنم" و "بمباران هایی که تا کنون دیده نشده" از روز ۱۸ مارس ۲۰۲۵ میلادی دستور آغاز کمپین هوایی جدید علیه مردم یمن را صادر کرد.
به ادعای منابع امریکایی تا پایان ماه آوریل بیش از ۷۰۰ سورتی پرواز بمباران علیه خاک یمن اجرا شده و ۶۰۰ نفر از نیروهای حوثی (بخوانید مردم غیرنظامی بی گناه یمنی) در این حملات کشته شده اند، اما خروجی نهایی این حملات نه تنها توقف حملات موشکی به اسرائیل نبود که حتی خود ناوگروه هواپیمابر هری ترومن نیز طی حملات موشکی ارتش یمن دچار خساراتی نظیر از دست دادن ۲ فروند جنگنده اف۱۸ سوپر هورنت شد و در حال حاضر نیز این ناوگروه به دلیل ترس از توان زرادخانه ضد کشتی ارتش یمن در فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری سواحل یمن مستقر شده است.
فرسایش شدید ذخایر موشک پدافندی رژیم صهیونیستی
علاوه بر بحث فشار سنگین روانی بر شهرک نشینان صهیونیست، هزینه مقابله ارتش رژیم صهیونیستی با حملات موشکی انصارالله یمن نیز هنگفت بوده است.
اگرچه در نهایت این رژیم تسلیحات مورد استفاده خود حتی موشک های رهگیر سامانه های ارو۲ و ارو۳ را نیز از امریکا به شکل رایگان دریافت می کند، اما مسئله مهم این است که ظرفیت تولید سالانه این موشکها بسیار محدود بوده و اکنون صهیونیستها با خطر مواجه شدن با بحران کمبود موشکهای رهگیر برای آینده نزدیک و درگیری احتمالی با ایران مواجه هستند.
دو عملیات موشکی بزرگ وعده صادق ۱ و ۲ و شلیک دهها تیر موشک بالستیک از خاک یمن به سمت اسرائیل، موجب کاهش شدید ذخایر پدافندی اسرائیل شده و حتی استقرار سامانه پدافندی تاد در صحرای نقب توسط ارتش امریکا نیز برای کمک به بهبود وضعیت کافی نیست زیرا بخشی از حملات موشکی ارتش یمن به مناطق شمالی یا جنوبی سرزمین های اشغالی خارج از محدوده مقابله رزمی سامانه تاد قرار می گیرند.

هر روز ادامه حملات ارتش یمن و هر بار شلیک بیشتر موشکهای ارو۲/۳ ارتش اسرائیل، توان آنها برای مقابله با یک حمله موشکی گسترده (مشابه وعده صادق) در آینده را کاهش داده و میزان اصابتهای موفق و خسارات مربوطه را افزایش خواهد داد.