شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400174
    تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1404 - 13:39

    از سر گرفته شدن کمک مالی آمریکا به اردن

    در پی مصوبات اخیر دونالد ترامپ در خصوص کمک‌های خارجی آمریکا، کمک‌های سالیانه به اردن بعد از چند ماه تعلیق بار دیگر از سر گرفته شد.

    از سر گرفته شدن کمک مالی آمریکا به اردن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    خبرگزاری رویترز گزارش داد که دولت اردن از آمریکا قول گرفته است که بخش قابل توجهی از کمک‌های مالی سالیانه آمریکا به اردن که بالغ بر ۱.۴۵ میلیارد دلار است، در نتیجه مصوبه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر توقف کمک‌های خارجی آمریکا دستخوش تغییر نشود.

    کمک‌های آمریکا به اردن شامل حمایت‌های نظامی و حمایت‌های مستقیم از بودجه است. اردن بعد از اوکراین و رژیم صهیونیستی و اتیوپی بیشترین کمک‌ها را از ایالات متحده آمریکا دریافت می‌کرد.


    خبرگزاری رویترز با اعلام این مطلب تاکید کرد که میلیون‌ها دلار از کمک‌های آمریکا برای تأمین مالی بزرگترین پروژه آب شیرین کن در اردن در پی مصوبه دونالد ترامپ در ژانویه گذشته متوقف شده بود، اما خبرگزاری رویترز پس از گفتگو با بیش از ۲۰ منبع در اردن و آمریکا اعلام کرد که این کمک‌ها بعد از دو ماه از تاریخ اعلام ترامپ، از سر گرفته شده است.

    تعدادی از این منابع اعلام کردند که کمک‌های آمریکا در مارس گذشته برای نظارت بر پروژه آب شیرین کن و انتقال آب بین خلیج عقبه و عمان که با هزینه ۶ میلیارد دلار در دست اجرا است، از سر گرفته شده است.


    با این وجود، منابع مذکور تاکید می‌کنند که بخش اعظمی از کمک‌های سالیانه ۴۳۰ میلیون دلاری آمریکا برای برنامه توسعه اردن همچنان معلق است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما