دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399799
    تاریخ انتشار: 06/ارديبهشت/1404 - 15:00

    دیوانه شدن مشاور رضا پهلوی پس از طلاق!+فیلم

    شاهین نجفی، مشاور رضا ربع پهلوی پس از جدایی از لیلی بازرگان گفته است که یکی از قربانیان ختنه است!

    دیوانه شدن مشاور رضا پهلوی پس از طلاق!+فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق ،

    در هفته‌های گذشته، جدایی شاهین نجفی از همسرش، او را بر سر زبان‌ها انداخت. این خواننده هتاک و از نزدیکان به رضا ربع پهلوی از لیلی بازرگان، نوه نخست‌وزیر سابق، مهدی بازرگان طلاق گرفت و گفته شده بود دلیل جدایی، خشونت خانگی شدید و فحاشی‌های مکرر از جانب نجفی علیه همسرش بوده است.

    فحاشی و خشونت‌ورزی شاهین نجفی برای مدعیان شعار« زن، زندگی و آزادی» بسیار گران تمام شده تا جایی که گفته شده است که دفتر ربع پهلوی در تلاش است تا هرگونه ارتباط با شاهین نجفی را قطع کند.

    در واکنش به فشارهای اخیر، شاهین نجفی در پادکست یوتیوبی خود به موضوع «ختنه» در جامعه ایران پرداخت و آن را عاملی برای سرکوب جنسی مردان توصیف کرد. او در این برنامه ادعا کرد که ختنه جنایت علیه بشریت است و مانع لذت بردن او از زندگی شده و همچنین خود را به عنوان یکی از قربانیان این سنت معرفی کرد!

     
    پیش از این لیلی بازرگانی کی از علت‌های جدایی خود از شاهین نجفی را به طور غیرمستقیم، خیانت و ارتباط جنسی با افراد دیگر توصیف کرده بود.
     
    لیلی بازرگان در سال‌های اخیر در شبکه تروریستی اینتر نشنال مشغول به کار بوده است و پس از آشوب‌های سال ۱۴۰۱ با این خواننده مرتد ازدواج کرده است.
     
    سازمان بهداشت جهانی ختنه مردان را به‌عنوان بخشی از استراتژی‌های پیشگیری از HIV، WHO و UNAIDS از سال ۲۰۰۷ ختنه پزشکی داوطلبانه مردان را در کشورهای با شیوع بالای HIV توصیه می‌کنند، زیرا مطالعات نشان داده که ختنه می‌تواند خطر انتقال HIV از زنان به مردان را تا حدود ۶۰٪ کاهش دهد.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما