یکشنبه 31 فروردين 1404 - Sun 20 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399398
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1404 - 17:31

    رئیس قوه قضاییه به چین می‌رود

    رئیس قوه قضاییه در رأس یک هیئت عالی قضایی به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به چین سفر می‌کند.

    رئیس قوه قضاییه به چین می‌رود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، فردا -دوشنبه ۱ اردیبهشت‌ماه- در رأس یک هیئت عالی قضایی به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر خواهد کرد.

    رئیس دستگاه قضا در جریان سفر به هانگژو چین، ضمن سخنرانی در مراسم افتتاحیه و اختتامیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، با رؤسای دستگاه‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، دیدار‌هایی دوجانبه خواهد داشت.

    رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در جریان شرکت و سخنرانی در اجلاسیه رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، راهکار‌هایی راهبردی و عملیاتی را برای توسعه هرچه بیشتر هماهنگی‌ها و همکاری‌های حقوقی و قضایی کشور‌های عضو این سازمان مهم، پیشنهاد خواهد کرد.

    سازمان همکاری شانگهای با دارا بودن بیش از ۴۰ درصد جمعیت جهان، بزرگترین سازمان منطقه‌ای دنیا از لحاظ محدوده جغرافیایی و جمعیت می‌باشد. کشور‌های عضو این سازمان در مسیر توسعه و تقویت اقدامات مشترک در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، امنیتی، دفاعی و حقوقی – قضایی، قرار دارند و سازمان مزبور در حال تبدیل به یک مجمع مهم برای همگرایی است.

    سازمان همکاری شانگهای به دلیل تعدد کشور‌های عضو، تنوع فراوان ظرفیت‌های گوناگون صنعتی، علمی، اقتصادی و تجاری، منابع و معادن، صنایع دفاعی و نظامی، انرژی و ... می‌تواند به عنوان مجموعه کاملی از ظرفیت‌های مکمل و خودکفا ساز، بدون تکیه و یا تکیه حداقلی بر سایر کشورها، تمام نیاز‌های خود را تامین کند. در این مسیر، تدوین برنامه همگرایی چندجانبه حقوقی و قضایی میان اعضای این سازمان مهم، در راستای مقابله با جرائم تروریستی، فرامرزی و سازمان‌یافته و ایجاد سازوکار‌های مشترک جهت مقابله با قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و جرائم سایبری و سایر وجوه معاضدت‌های قضایی و حقوقی، موضوعی دارای اولویت است.

    قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در دوره اخیر در راستای پیشبرد دیپلماسی قضایی، دستاورد‌های چشمگیری را در حوزه تقویت قوانین حمایتی و همکاری در زمینه استرداد مجرمان با سایر کشور‌ها کسب کرده است و بر این اساس، در اجلاسیه قضایی سازمان همکاری شانگهای نیز پیشنهادات و راهکار‌های عملیاتی و راهبردی مشخصی در جهت توسعه همکاری‌های قضایی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی جهت برقراری صلح، امنیت و عدالت پایدار در سطح جهانی از ناحیه رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران ارائه خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما