شنبه 30 فروردين 1404 - Sat 19 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399272
    تاریخ انتشار: 30/فروردين/1404 - 12:25

    طراحی مجدد کارت‌های ملی هوشمند

    رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه برای تغییرات در کارت ملی هوشمند باید بر اساس قانون، مجوز بگیریم، از بازطراحی کارت ملی خبر داد.

    طراحی مجدد کارت‌های ملی هوشمند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سازمان ثبت احوال

    هاشم کارگر با بیان اینکه در مورد کارت ملی، فناوری‌ها تغییر کرده است، گفت: زمانی که کارت ملی طراحی شده بود از بهترین و به روزترین طراحی‌ها استفاده کردند، اما حالا چندین سال از این موضوع گذشته و فناوری‌ها تغییر کرده و تکنولوژی های جدید آمده و در حال حاضر بیشتر خدمت بر بستر سرویس‌های الکترونیکی برقرار است.

    وی اظهار کرد: تکنولوژی ها تغییر کرده و باید در روال های کاری خود این موضوع را مدنظر قرار دهیم.

    صدور ماهانه ۲ تا ۲.۵ میلیون کارت ملی
    رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تأکید بر اینکه سازمان ثبت احوال ظرفیت تولید ۲ تا ۲.۵ میلیون کارت ملی به صورت ماهانه را دارد، ادامه داد: تولید بدنه کارت ملی و تراشه گذاری مطابق قانون برعهده سازمان ثبت احوال نیست و نهادهایی که در این ۲ زمینه فعالیت می کنند نیز با مشکلاتی مواجه هستند که این مشکلات در حال رفع است و همه دستگاه های دخیل به اتفاق سازمان برنامه و بودجه دست به دست هم دادند تا این مشکل را مرتفع کنند.

    نسل بعدی کارت ملی، شرایط دیگری خواهد داشت
    کارگر با بیان اینکه در صورت موافقت با نهادهای بالادست و اخذ مجوزهای لازم، نیاز خود را به خارج از کشور کاهش می دهیم، تصریح کرد: یعنی یکی از مشکلات این است که در حوزه بدنه کارت ملی باید مواد اولیه از خارج کشور وارد شود و به دنبال آن هستیم که مبتنی بر فناوری های روز این اقدام را انجام دهیم، هرچند در طراحی کارت ملی به دنبال آن هستیم که طراحی بهتری داشته باشد.

    رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تأکید بر اینکه کارت ملی از نظر کارکردی نیز تغییر خواهد کرد، گفت: وقتی بخواهیم در موضوع کارت ملی تغییراتی انجام دهیم باید مجوز و موافقت‌های نهادهای بالادستی را اخذ کنیم و بعد از اخذ این موضوع اطلاع رسانی می شود، بر اساس قانون باید برای تغییرات، مجوز بگیریم و بعد از آن در مورد مدل جدید کارت ملی اطلاع رسانی کنیم و در حال حاضر در مقدمه شروع این حرکت هستیم


    کمبود شناسنامه نداریم
    وی درباره صدور شناسنامه گفت: با مطالعات انجام شده چاپ شناسنامه را در مراکز استان ها متمرکز کردیم که بر این اساس تمامی درخواست‌های چاپ به این مرکز می آید و شناسنامه بعد از چاپ از طریق پست در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد.

    رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه کمبود شناسنامه نداریم، افزود: با افزایش نظارت، اشتباهات صدور شناسنامه به شدت کاهش یافته و در توزیع و زمان صدور هماهنگی ایجاد شده، به گونه ای که ممکن بود در یک شهر یک روزه شناسنامه صادر شود و در یک شهر دیگر به دلیل نبود شناسنامه خام چندین روز طول بکشد، این مشکلات حل شد و با هماهنگی شرکت پست، شناسنامه از این طریق به دست متقاضی می رسد.

    وی با بیان اینکه از سوی دیگر با دفاتر پیشخوان هماهنگی انجام شده تا درخواست‌ها را سریعتر به ما ارسال کنند، گفت: به دنبال آن هستیم که بدون حضور فرد در خواستش برای شناسنامه را دریافت کنیم یعنی دیگر فرد متقاضی به دفاتر پیشخوان مراجعه اولیه نداشته باشد و بتواند به صورت الکترونیک درخواستش را ارسال کند و ما نیز شناسنامه را صادر کنیم و بعد از آن نیز طی فرآیندی شناسنامه قدیمی را از آن فرد دریافت می کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما