دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 39917
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1395 - 12:58
    درگیری نیروهای کرد

    حملۀ نیروهای کرد به سربازان ترکیه در شمال سوریه

    در پی درگیری نیروهای کرد و عرب موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه با ارتش ترکیه و معارضان مسلح مورد حمایت آنکارا، چندین سرباز تُرک کشته شدند.

    حملۀ نیروهای کرد به سربازان ترکیه در شمال سوریه


    در پی درگیری نیروهای کرد و عرب موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه با ارتش ترکیه و معارضان مسلح مورد حمایت آنکارا، چندین سرباز تُرک کشته شدند.
    به گزارش گروه موسوم به دیده‌بان حقوق بشر سوریه که در لندن مستقر است، در این حمله که شنبه شب در منطقۀ الطُویحینه در نزدیکی سد الشهباء در حومۀ شهر مارع در شمال سوریه روی داد، دست‌کم 4 سرباز ترک کشته‌شدند.
    براساس این گزارش، 12 تَن از معارضان مورد حمایت ترکیه و 3 عضو نیروهای دموکراتیک سوریه نیز کشته‌شدند.
    همچنین گزارش‌ها از مجروح شدن چندین سرباز ترک حکایت دارد. نیروهای دموکراتیک سوریه علاوه بر غنیمت‌ گرفتن یک خودرو زرهی ارتش ترکیه، کنترل یک مزرعه را نیز در منطقۀ مذکور به دست‌ گرفته‌اند.
    از طرفی جنگنده‌های ترکیه صبح یکشنبه روستاهای حَربل، حَساجک، لحصیه و الشیخ عیسی را، که در کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه قرار دارد، بمباران کردند.
    تصویر آرشیوی نیروهای ترکیه در شمال سوریه
     این در حالی است که جنگنده‌های ترکیه پنج‌شنبه 29 مهر 18 موضع یگان‌های (کُرد) مدافع خلق را در شمال سوریه بمباران کردند و بیش از 200 تن از شبه‌نظامیان کُرد را کشتند.
    آنکارا عملیات موسوم به سپر فرات را در خاک سوریه از چهارشنبه (3 شهریور) آغاز کرد و هدف از این عملیات را آزادی منطقۀ مرزی شمال سوریه از کنترل داعش و پایان‌دادن به سیطرۀ نیروهای کردتبار مخالف آنکارا در این منطقه عنوان کرد.
    دولت ترکیه اعلام کرد این عملیات خود را تا نابودی همه گروه‌هایی که آنکارا آنها را تروریستی خوانده‌است، ادامه خواهد داد.
     

    منبع : رجانیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما