شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399142
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1404 - 11:41

    بازداشت وزیر اسرائیلی در انگلیس

    یک بنیاد حقوقی حامی فلسطینی‌ها درخواست بازداشت وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی را که اکنون در لندن به سر می‌برد به مقامات قضایی انگلیس تحویل داد.

    بازداشت وزیر اسرائیلی در انگلیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    بنیاد «هند رجب» از موسسات حامی مردم فلسطین شامگاه امروز چهارشنبه اعلام کرد که درخواستی رسمی به مقامات انگلیس برای بازداشت «گیدئون سعر» به اتهام ارتکاب جنایات جنگی علیه غیرنظامیان در نوار غزه ارائه کرده است که اکنون در لندن به سر می‌برد.

    این بنیاد حقوقی در بیانیه‌ای توضیح داد که این درخواست با همکاری شبکه جهانی اقدام حقوقی (GLAN) و با حمایت تعدادی از پزشکان به دادستان کل و مدیر دادسرای عمومی انگلیس ارسال و خواستار صدور حکم بازداشت برای سعر شده‌اند.


    بنیاد رجب تاکید کرد که تلاش‌های حقوقی فشرده‌ای در حال حاضر برای صدور حکم بازداشت فوری برای سعر که یکی از اعضای کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی و مسئول تصمیم‌گیری در قبال جنگ غزه به شمار می‌رود، در جریان است.

    به گفته این بنیاد، اتهامات سعر بر جنایت «محاصره بیمارستان کمال عدوان» متمرکز است که به دستگیری و شکنجه رئیس بیمارستان، دکتر حسام ابوصفیه منجر شد.

     

    بنیاد «هند رجب» یک سازمان غیردولتی حامی مردم فلسطین است که هدف خود را «شکستن چرخه مصونیت رژیم صهیونیستی و گرامیداشت یاد «هند رجب» و دیگر قربانیان نسل‌کشی غزه» عنوان کرده است.

    «هند رجب» نام یک دختر بچه فلسطینی است که به همراه اعضای خانواده‌اش به دست نظامیان صهیونیست در جنوب غزه به شهادت رسید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما