یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه

  • ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق

  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398719
    تاریخ انتشار: 23/فروردين/1404 - 12:36

    با فساد در فراجا برخورد جدی می شود

    فراجا با اخراج یک مأمور متخلف، بر عزم جدی خود برای برخورد قاطع با فساد درونی تأکید و اعلام کرد: پلیس نوین، اصلاح را از درون خود آغاز کرده است.

    با فساد در فراجا برخورد جدی می شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    دفتر سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور (فراجا) با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در سازمان پلیس، جایی برای افراد فاسد با سابقه طولانی خدمت وجود ندارد و برخورد با تخلفات، بی‌ملاحظه و قاطع خواهد بود.

    در این اطلاعیه آمده است: یکی از مأموران که علیرغم پوشیدن لباس پلیس، به‌جای پاسداری از امنیت مردم، از موقعیت خود برای سوءاستفاده، باج‌خواهی و قانون‌گریزی استفاده کرده بود، پس از بررسی پرونده‌های متعدد رفتاری و انضباطی، با رأی قانونی از سیستم اخراج شده است.



    بر اساس این گزارش، این فرد پس از گذشت دو سال، با حضور در فضای مجازی و به‌ویژه اینستاگرام، مدعی عدالت‌خواهی شده، در حالی که به‌جای ارائه مستندات، با زبانی آمیخته با توهین و بی‌احترامی، تلاش دارد چهره پلیس را تخریب کند.

    دفتر سخنگوی فراجا با تأکید بر اینکه «پلیس نوین» نه‌تنها با مجرمان در سطح جامعه، بلکه با فساد درونی خود نیز با قاطعیت برخورد می‌کند، افزود: این اقدام نشانه‌ای از قدرت درونی سیستم انتظامی برای اصلاح ساختارهاست، نه ضعف آن.

    در پایان این اطلاعیه تأکید شده است که اصلاح و بهسازی واقعی، از درون سازمان آغاز شده و ادامه خواهد داشت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما