پنجشنبه 16 مهر 1405 - Thu 08 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 39871
تاریخ انتشار: 03/آبان/1395 - 10:03
ترکیه

حملات توپخانه‌ای ترکیه به مناطقی در موصل

ترکیه اعلام کرد برای نخستین بار در عملیات موصل دخالت کرده و برای حمایت از نیروهای پیشمرگ، مواضع داعش را در منطقۀ بعشیقه واقع در شمال موصل هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

 حملات توپخانه‌ای ترکیه به مناطقی در موصل

 به نقل از پایگاه خبری شبکۀ العالم، بن علی یلدریم، نخست وزیر ترکیه، در گفتگویی رسانه ای اعلام کرد که نیروهای نظامی این کشور که در پایگاه بعشیقۀ عراق مستقر هستند، در نبرد آزادسازی موصل مشارکت کرده اند.

یلدریم افزود: «نیروهای پیشمرگ برای پاکسازی منطقۀ بعشیقه از داعش بسیج شده بودند. آنان از ما خواستند که حمایتشان کنیم. ما نیز با تانک و توپخانه حمایتشان کردیم».

دخالت ترکیه در عملیات موصل در حالی صورت گرفته است که مقامات عراقی مشارکت ترکیه در این عملیات را با قاطعیت رد کرده و خواستار خروج هر چه سریع تر نیروهای این کشور از شمال عراق شده اند.

با وجود این، ترکیه از خروج نیروهایش خودداری کرده و مدعی است با درخواست مقامات اقلیم کردستان عراق به شمال این کشور وارد شده است.

منبع : تسنیم

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما