یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه

  • ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق

  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398403
    تاریخ انتشار: 19/فروردين/1404 - 00:04

    جدول خاموشی به کشور بازگشت اما این بار از بهار!

    سایت‌های شرکت‌های توزیع برق در نقاط مختلف کشور جدول‌های خاموشی‌های استان خود را برای امروز ۱۸ فروردین منتشر کردند.

    جدول خاموشی به کشور بازگشت اما این بار از بهار!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ 

    از روز گذشته جدول‌های خاموشی متعددی در فضای مجازی منتشر که اغلب یا قدیمی بود یا اطلاعات درستی نداشت پس از این مدیر عامل توانیر مصطفی رجبی مشهدی در مصاحبه‌ای از اعلام محدودیت‌های برق در کشور خبر داد و در خصوص آن گفت: امسال به علت خشکسالی امکان استفاده از تمام ظرفیت نیروگاه‌های برقابی را نداریم؛ علاوه بر این، بخشی از تعمیرات نیروگاهی مربوط به سال گذشته به علت محدودیت‌های سوخت زمستان به امسال موکول شد و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ درصد از نیروگاه‌های کشور عمر بالایی دارند، این تعمیرات حتماً لازم است انجام شود.

     
    او اضافه کرد: از آنجایی که نیروگاه اتمی بوشهر باید در دوره اوج بار در مدار باشد، برنامه تغییر سوخت آن در حال انجام است و از این رو تولید آن را در حال حاضر در مدار نداریم.
     
    به گفته سخنگوی صنعت برق، این دلایل منجر شد که ظرفیت تولید پاسخگوی نیاز مصرف نباشد چرا که رشد مصرف برق کشور در همین روز‌های ابتدایی سال عدد ۶ درصد را نشان می‌دهد که بسیار زیاد است.
     
    رجبی مشهدی در عین حال از همه هموطنان درخواست کرد تا مصرف برق خود را مدیریت کرده و سامانه‌های سرمایشی را به ویژه در مناطق گرمسیر که گرما زودتر فرا می‌رسد، بر روی دمای ۲۵ درجه قرار دهند. همچنین صنایع بزرگ نیروگاه خود را برای کمک به شبکه در مدار قرار دهند.
     
    او در پایان ضمن عذرخواهی از مردم، اطمینان داد در روز‌های آینده همه همکاران صنعت برق بتوانند این محدودیت‌ها را مدیریت کنند.
     
    پس از چند ساعت هم سایت‌های شرکت‌های توزیع برق در نقاط مختلف کشور جدول‌های خاموشی‌های استان خود را برای امروز ۱۸ منتشر کردند.
     
    چند خاموشی مربوط به استان کرمانشاه و شهرستان آمل از استان مازندران؛
     
    Preview
     
    جدول خاموشی
     
    Preview
     
    جدول خاموشی آمل
     
    پیگیری‌های خبرنگاران هم حاکی از آن است، باتوجه به محدودیت‌های ایجاد شده،  در صورت خاموشی شرکت‌های توزیع برق جدول‌ها را جهت اطلاع منتشر خواهند کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما