جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397753
    تاریخ انتشار: 04/فروردين/1404 - 17:56

    نایب‌رئیس شورای کشتی آسیا کیست ؟

    رئیس فدراسیون کشتی پس از کسب کرسی کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی به عنوان نایب‌رئیس و عضو هیات‌رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب شد.

    نایب‌رئیس شورای کشتی آسیا کیست ؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سایت فدراسیون کشتی؛ علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی پس از کسب کرسی کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی، بعنوان نایب رئیس و عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب شد.

    به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، انتخابات شورای کشتی آسیا با بیشترین مشارکت در تاریخ این شورا، ظهر امروز در شهر امان پایتخت کشور اردن برگزار شد.


    در این انتخابات 38 فدراسیون آسیایی شرکت کردند که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با کسب 27 رأی بعنوان سومین نفر، بعضویت هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا درآمد.

    محمد زاید از اردن و میزبان این مجمع، با 34 رأی اول شد و یه ژانگ عضو هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی از چین 28 رأی کسب کرد.

    این در حالی بود که 7 نفر می توانستند برای کسب این کرسی تلاش کنند و هر نامزد می باید 20 رأی بدست می آورد و دولت تورلیخانوف رئیس سابق شورای کشتی آسیا با 16 رأی نتوانست بعضویت هیئت رئیسه این شورا در بیاید.

     

    یکی دیگر از موفقیت های رئیس فدراسیون کشتی، کسب 7 رأی از 7 رأی مأخوذه اعضای جدید هیئت رئیسه، برای کسب کرسی نایب رئیسی شورای کشتی آسیا بود.

    لازم به ذکر است علیرضا دبیر به دلیل مشغله کاری در فدراسیون کشتی و تمرکز بر موفقیت تیم های ملی کشتی، کاندید ریاست شورای کشتی آسیا نشد.

    در این انتخابات نماینده اردن محمدزیاد العوامله از اردن بعنوان رئیس و کنچ لی از کره جنوبی بعنوان دبیرکل انتخاب شدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما