چهارشنبه 18 شهريور 1405 - Wed 09 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 397735
تاریخ انتشار: 04/فروردين/1404 - 14:00

مکان‌های پربازدید و دیدنی در نوروز ۱۴۰۴

معاونت میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فهرست پربازدیدترین اماکن تاریخی و فرهنگی کشور در روزهای ابتدایی نوروز ۱۴۰۴ را اعلام کرد که بر مبنای آن حافظیه و تخت‌جمشید در صدر فهرست قرار گرفتند.

مکان‌های پربازدید و دیدنی در نوروز ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

از فهرست ارائه شده از سوی معاونت میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا اول فروردین ۱۴۰۴، تعداد بازدیدکنندگان از اماکن تاریخی در سراسر کشور به بیش از نیم میلیون نفر رسید که میزانی قابل توجه در گردشگری داخلی محسوب می‌شود.
 

در روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۳، جمعیتی بالغ بر ۸۳ هزار نفر از مراکز تاریخی و فرهنگی بازدید کردند. این عدد به طور چشم‌گیری در ۳۰ اسفند افزایش یافت و با ثبت بیش از ۱۸۲ هزار بازدید، نشان داد که میزان استقبال گردشگران از چنین اماکنی در آغاز تعطیلات بسیار قابل توجه است.
 
اوج این روند در روز اول فروردین رقم خورد، زمانی که تنها در یک روز بیش از ۲۴۴ هزار نفر از اماکن تاریخی، موزه‌ها و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی بازدید کردند.
در میان این بازدیدها، برخی مراکز با توجه به جذابیت تاریخی و فرهنگی خود، بیشترین میزان جمعیت را به خود اختصاص دادند.
 
1-حافظیه: ۲۸ هزار و ۳۶۱ بازدید
2- تخت‌جمشید: ۲۳ هزار و ۵۰۰ بازدید
3- سعدیه: ۱۷ هزار و ۸۶۴ بازدید
4- پاسارگاد: ۱۲ هزار و ۱۵۳ بازدید

در این میان، باغ فین کاشان، ارگ کریمخان، مجموعه فرهنگی سعدآباد، باغ‌موزه چهل‌ستون اصفهان، عمارت عالی‌قاپو و سازه‌های آبی شوشتر نیز جمعیت قابل توجهی از بازدیدکنندگان را جذب کردند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما