چهارشنبه 29 اسفند 1403 - Wed 19 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397544
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1403 - 23:47
    وزیر صهیونیست:

    عملیات نظامی در غزه طی روزهای آینده ادامه می‌یابد

    همزمان با ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، وزیر خارجه این رژیم گفت که عملیات نظامی در غزه طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

     عملیات نظامی در غزه طی روزهای آینده ادامه می‌یابد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

    به نقل از شبکه الجزیره، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: عملیات نظامی در غزه برای یک روز نیست بلکه طی روزهای آینده این عملیات ادامه خواهد داشت.

     
    در همین ارتباط «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت: عملیات ترور بی‌سابقه در غزه (اشاره به شهادت «ابوحمزه» سخنگوی سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی) را به نیروی هوایی و ارتش تبریک می‌گویم، این عملیات با تصمیم من و نخست‌وزیر و اجماع همه مسئولان امنیتی انجام شد.
     
    وی مدعی شد: حماس باید بداند که قواعد بازی تغییر کرده و اگر فورا همه ربوده‌شدگان را آزاد نکند، دروازه‌های جهنم تا نابودی آن باز خواهد بود.
     
    وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: تا بازگرداندن همه ربوده‌شدگان و رفع همه تهدیدها از ساکنان جنوب غزه، جنگ هرگز متوقف نخواهد شد.
     
     ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز تجاوزات به نوار غزه را از سر گرفت.
     
    وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در آخرین آمار خود اعلام کرد که در پی نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی و آغاز دور جدید حملات این رژیم، از بامداد امروز (سه شنبه) تاکنون ۴۱۳ فلسطینی شهید و دهها نفر نیز مفقود شده اند.
     
    بر اساس این گزارش، در این حملات ده ها نفر نیز مجروح شدند و انتظار می رود که آمار شهدا و مجروحان افزایش یابد.
     
    طبق گزارش‌های اولیه، اکثر شهدا و زخمی شدگان این جنایت ضد بشری را کودکان و زنان تشکیل می دهند.
     
    هیچ یک از مناطق نوار غزه از این حملات در امان نمانده و رژیم صهیونیستی منازل مسکونی، مدارس، مراکز مهاجران و چادر محل اسکان آوارگان را هدف حملات شدید قرار داده است.
     
    کاخ سفید اعلام کرد که رژیم اسرائیل پیش از حمله به غزه با دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مشورت کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما