دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 39751
    تاریخ انتشار: 02/آبان/1395 - 10:22
    در پاسخ به ادامه حملات عربستان به مناطق مسکونی؛

    ارتش یمن مرکز تجمع نظامیان سعودی را در هم کوبید

    ارتش یمن در پاسخ به ادامه حملات عربستان به مناطق مسکونی این کشور، مرکز تجمع نظامیان سعودی را با موشک هدف قرار داد.

     ارتش یمن مرکز تجمع نظامیان سعودی را در هم کوبید

     یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بامداد امروز یکشنبه در ادامه عملیات نظامی با هدف متوقف ساختن تجاوز عربستان، مراکز تجمع نظامیان سعودی در روستای الراحه در منطقه جیزان را با موشکهای کاتیوشا در هم کوبید.

    یک منبع نظامی گفت که شماری از نظامیان سعودی در پی این حمله موشکی ارتش یمن کشته و یا زخمی شدند.

    عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در جبهه‌های مرزی در واکنش به ادامه حملات ائتلاف متجاوز سعودی و نقض حاکمیت یمن ادامه دارد.

    عربستان 16 بار یمن را بمباران کرد

    جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی بامداد امروز 16 بار مناطق مختلف صنعا، استانهای تعز، الحدیده و حجه را بمباران کردند.

    بر اساس این گزارش، جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی پایگاه هوایی الدیلمی و منطقه براش صنعا را دو بار، منطقه الحفاء را سه بار و دو منطقه نقم و النهدین صنعا را نیز دو بار بمباران کردند.

    جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی یک بار منطقه الزاهری در بخش المخاء در شهر تعز و دو بار نیز منطقه الحوبان در حومه این شهر را بمباران کردند.

    این جنگنده‌ها سه بار پایگاه دریایی در منطقه الکثیب در استان الحدیده و سه بار نیز بخش عبس در استان حجه را هدف قرار دادند.

    کشته‌شدن شماری از مزدوران در حمله ارتش یمن

    بامداد امروز یکشنبه در پی حمله ارتش یمن به مرکز تجمع مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در جنوب منطقه کهبوب در استان لحج در جنوب این کشور، تعدادی از آنها به هلاکت رسیدند.

    یک منبع نظامی به المسیره نت گفت که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با 4 خمپاره توپ مراکز تجمع منافقان مزدور در جنوب منطقه کهبوب در بخش المضاربه را هدف قرار دادند که در پی این حمله شماری از این مزدوران کشته و زخمی شدند.

    نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی پنجشنبه گذشته نیز یک خودروی نظامی مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی را در حین تلاش برای پیشروی به‌سمت مواضع خود در کهبوب هدف قرار دادند.

    ارتش و کمیته‌های مردمی یمن روز گذشته حمله شدید مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در نزدیکی سواحل بخش میدی در استان حجه در شمال غرب یمن را دفع کردند که در پی این عملیات شماری از مزدوران به هلاکت رسیدند و تعدادی از تجهیزات جنگی آنها منهدم شد.

    عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین 94 حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند.

    وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که شمار قربانیان تجاوز عربستان به این کشور به بیش از 27 هزار شهید و زخمی رسیده است.

    عربستان سعودی از ابتدای تجاوز به یمن تاکنون 6 بار آتش‌بس را نقض کرده و به توافق خود با ارتش و کمیته‌های مردمی یمن پایبند نمانده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما