سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است/ در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می‌کنیم

  • تیراندازی جمعی در آیووا آمریکا با ۶ کشته +فیلم

  • آتش‌سوزی مهیب در پایتخت اندونزی / فیلم

  • قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران

  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397458
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1403 - 19:47

    استقرار آتش نشانان در ۵۳۰ نقطه پایتخت در چهارشنبه سوری

    مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: در مراسم سنتی چهارشنبه سوری و برای حفظ ایمنی شهروندان آتش نشانان در ۵۳۰ نقطه حساس و پرتردد پایتخت مستقر می‌شوند.

    استقرار آتش نشانان در ۵۳۰ نقطه پایتخت در چهارشنبه سوری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

    قدرت الله محمدی روز دوشنبه اعلام کرد: آتش نشانان از ساعت‌ها قبل از شروع مراسم سنتی چهارشنبه سوری که معمولا اوایل شب است در تقاطع‌ها، مراکز تجاری مهم و نقاط پرتردد و پرخطر پایتخت و همچنین بوستان‌ها مستقر خواهند شد.

     
    وی افزود: در حال حاضر یک هزار و ۶۰۰ نیروی آتش‌نشانی داریم که در هر شیفت به‌صورت شبانه‌ روزی مشغول فعالیت بوده و از شهر مراقبت می‌کنند با این حال برای شب چهارشنبه‌سوری مجبوریم این ظرفیت را دو برابر کنیم.
     
    مدیرعامل آتش نشانی شهر تهران ادامه داد: برای این منظور سه هزار نیروی آتش‌نشانی آماده‌باش خواهند بود که علاوه بر استقرار در ایستگاه‌ها در حدود ۵۳۰ نقطه حساس شهر مستقر می‌شوند.
     
    به گفته وی، هدف این است که نیروها به محل حادثه نزدیک باشند تا در صورت وقوع اتفاق زمان امدادرسانی کوتاه شود، زیرا خود ترافیک این شب یکی از معضلات جدی است.
     
     
    Preview
     
     
     
    محمدی اظهار کرد: در این عملیات بیش از ۹۰۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین و موتورسیکلت به کار گرفته خواهند شد تا امدادرسانی و مدیریت حوادث چهارشنبه‌سوری به بهترین شکل انجام شود و از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.
     
    وی یادآور شد: این ۵۳۰ نقطه حساس شهر بر اساس اطلاعات و تجربیات سال‌های گذشته و تحلیل داده‌های دوربین‌ها شناسایی شده‌اند شاید این تدابیر پاسخگوی کامل نیازها نباشد اما با توجه به امکانات موجود، تمام تلاش ما این است که امنیت این نقاط را تامین کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما