جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Fri 09 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397430
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1403 - 11:59

    آزادی مدیر تلگرام با واگذاری اطلاعات کاربران

    مدیر پیام‌رسان تلگرام پس از هفت ماه بازداشت، در حالی اجازه پیدا کرد از فرانسه خارج شود که تعهد داد برخی از اطلاعات کاربران تلگرام، از جمله نشانی آی‌پی و شماره تلفن آنها را در اختیار مقامات قرار دهد.

    آزادی مدیر تلگرام با واگذاری اطلاعات کاربران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از کیهان ،

    مدیر پیام‌رسان تلگرام پس از هفت ماه بازداشت، در حالی اجازه پیدا کرد از فرانسه خارج شود که تعهد داد برخی از اطلاعات کاربران تلگرام، از جمله نشانی آی‌پی و شماره تلفن آنها را در اختیار مقامات قرار دهد.
    خبرگزاری فرانسه در این‌باره نوشت: بعد از حدود هفت ماه دردسر قضائی و بازجویی در فرانسه، سرانجام پاول دوروف اجازه یافت خاک این کشور را ترک کند و به محل زندگی خود، دوبی، بازگردد. مدیرعامل و بنیانگذار شبکۀ تلگرام از سوی مقامات قضائی فرانسه به مشارکت در فعالیت‌های جنائی متهم شده بود و تحت نظر قرار داشت. مقامات قضائی به پاول دوروف اجازه دادند که «برای چند هفته» از خاک فرانسه خارج شود.


    میلیاردر ۴٠ سالۀ فرانسوی-‌روسی نزدیک به هفت ماه قبل- ۲۴ اوت ۲٠۲۴- در فرودگاه کوچک بورژه، در شمال پاریس بازداشت شد و تحت بازجویی قرار گرفت. وی در سال ۲٠۲۱  توانسته بود با توسل به روندی بسیار پیچیده تابعیت فرانسه را به‌دست آورد. او دارای تابعیت روسیه نیز هست اما کار و مؤسسۀ خود را در دوبی مستقر کرده است. دوروف تابعیت امارات متحد عرب را هم داراست.


    دستگاه قضائی فرانسه که موارد متعدد کلاهبرداری، فروش مواد مخدر، تخلفات مالی و سوءاستفاده از افراد زیر هجده سال از طریق شبکۀ تلگرام را پیگیری می‌کرد، مدیرعامل شرکت را نیز در این فعالیت‌ها متهم دانست. بلافاصله بعد از بازداشت دوروف در پاریس، دولت روسیه به شدت اعتراض کرد و از مقامات فرانسوی خواست که دلیل بازداشت را توضیح دهند. مسکو همچنین تذکر داد که حقوق قانونی پاول دوروف باید کاملاً رعایت شود و وی بتواند طبق قانون با نمایندگی سیاسی روسیه تماس داشته باشد.


    فرانس پرس می‌افزاید: «بعد از بازجویی، دوروف با ضمانت ۵ میلیون یورویی و البته به شرط عدم خروج از کشور و همچنین هفته‌ای دو بار اعلام حضور در کلانتری، آزاد شد. او تعهد کرد که از این پس نظارت بیشتری بر محتوای تلگرام داشته باشد و گفت که برای مقابله با فعالیت‌های مجرمانه، حاضر است برخی از اطلاعات کاربران تلگرام، از جمله نشانی آی‌پی و شماره تلفن آنها را در پاسخ به درخواست‌های قانونی معتبر در اختیار مقامات قرار دهد. 

    برخی رسانه‌های فرانسوی معتقدند که پروندۀ دوروف چندان شفاف نیست و احتمالاً پاریس با انگیزه‌های سیاسی وی را ممنوع‌الخروج کرده است. همچنین به درستی معلوم نیست که اجازۀ خروج چند هفته‌ای وی تا کی معتبر است و آیا وی به فرانسه بازخواهد گشت یا خیر؟».
    یادآور می‌شود پاول دوروف، سوم شهریورماه به بهانه «عدم همکاری کافی و عدم اقدام در برابر استفاده مجرمانه برخی کاربران تلگرام» در پاریس بازداشت شد. او قریب هفت ماه در بازداشت مقامات امنیتی فرانسه بود، بی‌آنکه صدایی از جهان آزاد بلند شود، یا درباره سانسور و سرکوب علیه گردش آزاد اطلاعات سخنی گفته شود.


    هنگام بازداشت، اتهاماتی مانند ترویج خشونت علیه کودکان، کلاهبرداری، پولشویی، قاچاق مواد مخدر، جرایم سازمان‌یافته، ترویج تروریسم و تکثیر محتوای نفرت‌انگیز، متوجه پاول دوروف شد که می‌تواند ۲۰ سال زندان به همراه داشته باشد.
    ادوارد اسنودن کارمند سابق سیا، پس از بازداشت دوروف گفت: «رئیس‌جمهور فرانسه به سطحی رسیده که از گروگان‌گیری به عنوان وسیله‌ای برای دسترسی به ارتباطات خصوصی استفاده می‌کند».


    فرانسه که هفت ماه، مدیر تلگرام را در بازداشت نگه داشت، همان دولتی است که سرویس امنیتی‌اش، مدیر کانال ضدامنیتی آمدنیوز را زیر چتر گرفته بود تا به نیابت از ناتوی اطلاعاتی، نفرت‌افکنی و خشونت و جنایت و ترور و خرابکاری و بمب‌گذاری و ویرانی‌طلبی را در ایران ترویج کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما