جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Fri 09 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397275
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1403 - 15:04

    بهترین زمان ورزش در ماه رمضان

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه ورزش در ماه رمضان نه‌تنها مانعی برای روزه‌داران نیست، بلکه می‌تواند به سلامت جسمانی و روحی کمک کند گفت: البته به شرطی که برنامه ورزشی، متناسب با وضعیت فرد، شدت تمرین و زمان‌بندی مناسب باشد، موثر است.

    بهترین زمان ورزش در ماه رمضان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از وبدا

    محسن داوودی متخصص فیزیولوژی ورزشی قلب و عروق با اشاره به اینکه برای ورزشکاران حرفه‌ای، برنامه‌های تمرینی معمولاً تحت نظر مربیان و متخصصان تنظیم می‌شود، افزود: اما برای عموم مردم، توصیه می‌شود که ورزش‌های هوازی مانند پیاده‌روی با گام‌های تند انجام دهند؛ این فعالیت‌ها که باعث افزایش ضربان قلب حداکثر حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد می‌شود، علاوه بر چربی‌سوزی، عملکرد قلب را نیز بهبود می‌بخشد.

    وی با اشاره به بهترین زمان ورزش در ماه رمضان، گفت: توصیه می‌شود که از ساعات پس از افطار تا سحر به ورزش پرداخته شود؛ این بازه زمانی بدن را برای فعالیت بدنی آماده‌تر می‌کند و خطرات احتمالی ناشی از افت قند خون، تشنگی و کاهش انرژی را در طول روزه‌داری را کاهش می‌دهد.

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه تغذیه مناسب، مکملی برای ورزش خواهد بود، افزود:انتخاب غذاهای مناسب در وعده‌های افطار و سحر نقش مهمی در تأمین انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌های ورزشی دارد؛ مصرف متعادل غذاهای پروتئینی و کربوهیدرات‌ها، به بدن کمک می‌کند تا فرد بتواند به بهترین شکل فعالیت کند.

    داوودی با اشاره به اینکه افراد مبتلا به بیماری های دیابتی و قلبی، عروقی حتما باید با نظر پزشک متخصص به فعالیت های ورزشی بپردازند، افزود: این افراد به دلیل بروز نوسانات قندخون و مشکلات شدید قلبی در اثر کم آبی بدن، حتما باید با نظر پزشک متخصص به ورزش بپردازند.

    به گفته وی ورزش برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند، فرصت مناسبی است تا از این ماه برای بهبود سلامت خود بهره ببرند؛ماه رمضان زمان مناسبی است تا علاوه بر تزکیه روح، سلامت جسمانی نیز تقویت شود با این حال، رعایت نکات علمی و تخصصی در ورزش و تغذیه ضروری است.

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه به دلیل احتمال بروز کم‌آبی بدن در ساعات روزه‌داری، ورزش‌های سنگین به‌ویژه در طول روز توصیه نمی‌شود، افزود:بهترین انتخاب، ورزش‌های ملایم و متوسط نظیر پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری است که ترجیحاً در بازه زمانی پس از افطار تا سحر انجام شود؛برای تعیین شدت مناسب تمرین، توصیه می‌شود که شدت فعالیت زیر ۷۰ درصد حداکثر اکسیژن مصرفی باشد تا بدن دچار کم‌آبی نشود.

    داوودی با اشاره به تعطیلات نوروز، تنوع مواد غذایی و افزایش پرخوری‌ها در این ایام، افزود: مصرف شیرینی‌جات‌ها و کربوهیدرات‌های پرکالری، ممکن است منجر به افزایش دریافت کالری شود؛این افزایش در نبود فرصت کافی برای فعالیت بدنی روزانه می‌تواند موجب افزایش وزن گردد؛بنابراین، مصرف کنترل‌شده مواد غذایی و توجه به کیفیت تغذیه در وعده‌های افطار و سحر ضروری است.


     

    وی به راهکار های موثر در انتخاب غذاهای سالم و کم‌چرب در ایام نوروز پرداخت و گفت:مصرف متعادل مواد پروتئینی و کربوهیدرات‌ها، تمرین فعالیت‌های بدنی سبک در ساعات بین افطار و سحر می‌توانند از بروز اضافه وزن و مشکلات شدید جسمی جلوگیری کند.

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تنظیم کردن مصرف آب در طول ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: مایعات مصرفی در فاصله بین افطار تا سحر باید به صورت متناوب مصرف شوند نه یک‌جا؛ این مایعات بهتر است بدون شکر، کافئین و گاز باشند پس نوشابه‌ها و دلسترها گزینه خوبی نخواهند بود.

    داوودی با اشاره به اینکه استفاده از لبنیات و دوغ در وعده سحری باعث تحریک تشنگی می‌شوند، بیان کرد:

    استفاده از چای در وعده سحری به علت دیورتیک و ادرارآور بودن آن باعث از دست رفتن مایعات بدن خواهد شد که توصیه می‌شود از آب‌میوه‌های طبیعی یا حتی آب ساده که بهترین گزینه است، استفاده شود.

    به گفته وی، مصرف میوه و سبزی که آب خوبی در خودشان ذخیره دارند هم به حفظ مایعات بدن کمک می‌کند؛ علاوه بر آن به دلیل ویتامین و املاح‌دار بودن آن‌ها، مانع از کمبودهای ویتامین بدن در انتهای ماه رمضان خواهد شد.

     

    برچسب ها: ورزش ، ماه رمضان ، سلامت ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما