پنجشنبه 12 شهريور 1405 - Thu 03 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397261
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1403 - 13:15

    شهر اول جهان در خدمات آتش‌نشانی

    رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تعداد ایستگاه‌ها در سطح شهر به اندازه کافی است، گفت: خوشبختانه در حوزه تجهیزات دغدغه جدی در آتش‌نشانی نداریم.

    شهر اول جهان در خدمات آتش‌نشانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از شهر

    مهدی بابایی با بیان اینکه دو درصد بودجه ایمنی برای آتش‌نشانی مستقیماً تخصیص پیدا می‌کند، اظهار کرد: خوشبختانه در حوزه تجهیزات دغدغه جدی در آتش‌نشانی نداریم.

    وی با تأکید بر اینکه تعداد ایستگاه‌ها در سطح شهر به اندازه کافی است، یادآور شد: باید جانمایی برخی ایستگاه‌ها بهینه شود تا بهره‌وری بیشتری داشته باشند و زمان رسیدن نیرو‌ها به محل حوادث کاهش پیدا کند.


    بابایی با بیان اینکه تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی تهران بر اساس استاندارد‌های جهانی است، خاطرنشان کرد: تهران جزء پنج شهر اول جهان در خدمات آتش‌نشانی به شمار می‌رود و افتخاری برای شهرداری تهران محسوب می‌شود. همچنین رتبه اول در تعداد ایستگاه‌ها نسبت به جمعیت نیز متعلق به تهران است.

    وی ادامه داد: آتش‌نشانی تهران جزء سازمان‌های مطرح بین‌المللی در دنیاست و آتش‌نشانان تهرانی شایستگی‌های خود را در عملیات‌های مختلف به اثبات رساندند و در کنار تجربه و تخصص، ایثارگری آتش‌نشانان ما نیز زبانزد است. مدیریت شهری نیز توانسته امکاناتی را فراهم کند که عملکرد نیرو‌ها به حد مطلوب برسد.

     

    رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با اعلام اینکه در این دوره اعتباراتی که برای این حوزه پیش‌بینی کردیم چندین برابر دوره قبل است، تصریح کرد: ردیف‌های حوزه ایمنی مشخص است و همانطور که بودجه شهرداری نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد پنج برابری دارد، بودجه آتش‌نشانی نیز با رشد همراه بوده است.

    بابایی با بیان اینکه یکی از چهار اولویت اصلی در تخصیص بودجه نیز ایمنی شهر است، گفت: در سال ۱۴۰۰ رقم بودجه شهرداری تهران ۳۷ همت بود و امسال بودجه با احتساب متمم به ۱۸۶ همت رسید؛ این میزان رشد در حالی بود که تورم در چند سال اخیر به این اندازه افزایش نداشته و به تبع آن، بودجه آتش‌نشانی نیز افزایش یافته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما