به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی
کوین یامگا که ابتدای لیگ برتر بیست و یکم به جمع استقلالیها پیوست در پایان لیگ بیست و سوم و پس از حواشی مربوط به مصدومیتش از ناحیه چشم به دستور جواد نکونام - سرمربی وقت استقلال - از لیست بازیکنان این تیم برای لیگ برتر بیست و چهارم خط خورد تا به نساجی مازندران بپیوندد.
این فوتبالیست در طول فصل جاری لیگ برتر در ۱۶ مسابقه برای تیم نساجی به میدان رفته که با به ثمر رساندن چهار گل برای این تیم توانسته تاثیرگذاریاش را به خوبی نشان بدهد. یامگا با دو گل ۳ امتیازی مقابل پرسپولیس و شمس آذر قزوین در دیدارهایی که با نتیجه یک بر صفر به سود نساجی پایان رسید همچنین دو گل در دو مسابقه مقابل سپاهان و استقلال که با نتیجه تساوی تمام شد جمعاً ۶ امتیاز برای تیم نساجی مازندران به دست آورده و توانسته بیش از یک سوم امتیازات این فصل نساجی را برای این تیم ۲۰ امتیازی به دست بیاورد.
از گوشه و کنار باشگاه استقلال خبر میرسد این احتمال که کوین یامگا فصل آینده به استقلال برگردد کم نیست. البته این موضوع قطعاً به نظر بوژوویچ ربط پیدا میکند اما اینکه هواداران استقلال در هنگام جدایی این بازیکن از این تیم ناراحت بودند و حالا اثرگذاریاش در مسابقات نساجی را به چشم میبینند باعث شده ا این موضوع بخشی از ذهن مدیران باشگاه استقلال در بخش نقل و انتقالات تابستانی را به خود مشغول کند.
کوین یامگا در اولین فصل حضورش در استقلال در پایان لیگ برتر بیست و یکم با به ثمر رساندن ۱۰ گل بهترین گلزن تیمش لقب گرفت.