پنجشنبه 23 اسفند 1403 - Thu 13 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • پرسپولیس با دو مصدوم،احتمال به کار گیری یک ستاره جوان به عنوان فیکس

  • با تخریب جنگل‌ها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود+عکس

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • درخواست ترامپ از پوتین برای میانجی‌گری جهت مذاکرات هسته‌ای با ایران

  • پایان وفاق و خیرخواهانه با رئیس جمهور

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397131
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1403 - 11:36

    معادله یمن اسرائیل را شکست خواهد داد؟

    با از سرگیری ممنوعیت عبور کشتی‌های مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ، دریای عرب، باب‌المندب و خلیج عدن، بار دیگر توپ به زمین صهیونیست‌ها افتاد تا بین تسلیم در برابر خواست صنعا و تکرار شکست پیشین، یکی را انتخاب کنند.

    معادله یمن اسرائیل را شکست خواهد داد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    جنبش انصارالله یمن، سه‌شنبه شب سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اجرای دوباره ممنوعیت تردد کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی خبر داد.


    صنعاء ممنوعیت تردد کشتی‌های اسرائیلی را کلید زد
    وی طی یک بیانیه تصویری گفت: «تصمیم گرفته‌ایم ممنوعیت تردد کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ، دریای عرب و تنگه باب‌المندب را از سر بگیریم..این ممنوعیت تا باز شدن گذرگاه‌های نوار غزه و ورود مواد غذایی و دارویی به این باریکه [توسط رژیم صهیونیستی] ادامه خواهد داشت».

    این مقام یمنی توضیح داد: «هر کشتی اسرائیلی که بخواهد این ممنوعیت را زیر پا بگذارد، در منطقه عملیاتی اعلام شده هدف قرار خواهد گرفت..ما به مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری درود می‌فرستیم و تاکید می‌کنیم که در کنار مقاومت دلیرانه فلسطینی‌ها ایستاده‌ایم».

     

    این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن جمعه پیش اعلام کرد که صنعاء به رژیم اشغالگر اسرائیل چهار روز فرصت می‌دهد تا کمک های بشردوستانه وارد غزه شود و اگر آنها موفق به انجام این کار نشوند، نیرویهای مسلح یمن حملات خود را در دریای سرخ از سر خواهند گرفت.

    وی پس از انتشار بیانیه نیروهای مسلح یمن نیز، هشدار داد: «اگر اسرائیل به سیاست گرسنگی دادن به مردم فلسطین ادامه دهد و اجازه ورود کمک‌های انسانی به غزه را ندهد، ما به گام‌های شدیدتر دیگری روی خواهیم آورد».

     

    فراس یاغی تحلیلگر امور اسرائیل در واکنش به این تحولات، به این سوال پاسخ داد که آیا اسرائیل تسلیم معادله یمن خواهد شد یا خطر جنگ را به جان می‌خرد؟

    وی در گفت‌وگو با خبرگزاری فلسطینی شهاب، تصریح کرد که «رژیم اشغالگر تهدید یمن را جدی خواهد گرفت، زیرا اگر انصارالله این تهدید را اجرا کند، به معنای بازگشت به وضعیت جنگ با طرف اسرائیلی است».

    یاغی ادامه داد: «بازگشت جنگ به معنای هدف قرار دادن مستقیم کشتی‌هایی است که به سمت فلسطین اشغالی می‌روند و به این ترتیب مرحله جدیدی از شکست اسرائیل در مواجهه با تهدید یمن آغاز می‌شود، همانطور که در تجربه قبلی در جریان جنگ ویرانگر اخیر علیه غزه صورت گرفت».


    این تحلیلگر فلسطینی ادامه داد که سیاست محاصره اعمال شده توسط یمن عواقب قابل توجهی برای اسرائیل و همچنین محاسبات آمریکایی‌ها خواهد داشت، زیرا واشنگتن تمایلی به درگیر شدن در جنگ‌های اضافی یا اعزام ناو هواپیمابر برای مقابله با یمن ندارد.
     
    به اعتقاد یاغی، این امر، تلاش‌ها برای یافتن راهکارهایی برای حل مشکل تبادل اسرا و موضوع ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را تحت فشار قرار می‌دهد. هرچند باید به این موضوع نیز توجه داشت که آمریکا همچنان در کنار اسرائیل ایستاده و قویاً از آن حمایت می کند، لذا همه سناریوها از جمله احتمال آغاز دور جدیدی از جنگ در منطقه همزمان با آمادگی اسرائیل برای هدف قرار دادن ایران نیز ممکن است.

    این تحلیلگر ادامه داد، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی معتقد است که ضربه قدرتمند به ایران، به منزله نابودی کامل محور مقاومت خواهد بود، اما گذشته و حال، خلاف آن را ثابت کرده است و در آینده نیز همین نتیجه محتمل است.

    در همین راستا نیز رسانه‌های عبری بر «احتمال بازگشت حوثی‌ها به تنش پس از مدت‌ها آرامش در عرصه یمن و انجام عملیات علیه اسرائیل در ساعات آینده» تاکید دارند.

    به نوشته این رسانه‌ها، انصارالله یمن طی ساعات آتی، شلیک موشک و حملات پهپادی به اسرائیل را آغاز خواهند کرد و نیروی هوایی اسرائیل تهدیدات ناشی از یمن را بسیار جدی می‌گیرد و به همین دلیل نیز با فعال کردن چندین سامانه دفاعی از جمله سامانه پدافندی حیتس اقداماتی را اتخاذ کرده است.

    رسانه صهیونیستی معاریو اعلام کرد که ارتش این رژیم آماده احتمال ازسرگیری حملات موشکی و پهپادی از سمت یمن می‌شود.

     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما