جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Fri 09 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397119
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1403 - 10:18

    شایعه بستن کافه‌ها و صفحات اینستاگرام به بهانه سیاسی دروغ بود+عکس

    درحالی برخی سعی دارند تا مسدود شدن برخی صفحات اینستاگرامی را غیرقانونی و سیاسی جلوه دهند که این موضوع علت دیگری داشته است.

     شایعه بستن کافه‌ها و صفحات اینستاگرام به بهانه سیاسی دروغ بود+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

     برخی رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی به تازگی مدعی «موج جدید بستن صفحات اینستاگرامی مشاغل و پلمب کافه‌ها بدون دلیل قانونی» شدند.
    اما بررسی های ما نشان می‌دهد اقدامات اخیر صرفاً در چارچوب قانون و با هدف مقابله با تخلفات سنگین صورت گرفته است و محدودیت‌ها اعمال‌شده تنها متوجه صفحات و مراکزی بوده که در فعالیت‌های غیرقانونی زیر دست داشته‌اند.
    ترویج جرائم
    برخی از صفحاتی که مسدود شدند ساخت مواد مخدر (مانند گل)، تولید الکل خانگی و تبلیغ مصرف مواد را در اینستاگرام آموزش می‌دادند. 
     
    کافه‌های متخلف
    مراکزی که تحت پوشش کافه، اقدام به برگزاری پارتی‌های غیرمجاز مختلط و توزیع مشروبات الکلی کرده و به پایگاه‌هایی برای فساد تبدیل شده بودند، برخی دیگر از صفحانی بودند که مسدود شدند.

    شایعه بستن کافه‌ها و صفحات اینستاگرام به بهانه سیاسی دروغ بود

    مسئولان قضایی پیش از این با رد شایعات در این مورد گفته بودند: «این اقدامات بر اساس مواد ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و با هدف حفظ سلامت عمومی جامعه انجام شده است. صفحاتی که به جرائم آموزش می‌دهند یا فساد را ترویج می‌کنند، نه فعال اقتصادی‌اند و نه فرهنگی؛ بلکه قانون‌شکنانی هستند که باید پاسخگو باشند.»  
    نقش خبرآنلاین در جنجال‌سازی
    اولین بار این شایعه توسط خبرآنلاین منتشر شد و تلاش کرد این اقدامات را سیاسی و در تقابل با وفاقی که دولت از آن دم می‌زند جلوه دهد. مشخص نیست که آیا حمایت از سایت‌های مروج ساخت مواد مخدر و الکل یا مروجان فحشا چه ارتباطی با وفاق دارد.
    از سوی دیگر حذف عمدی جزئیات تخلفات و بزرگ‌نمایی موضوع توسط خبرآنلاین، نشان‌دهنده رویکرد این رسانه در حمایت از قانون‌شکنان و تحریف واقعیت است.  
    مقامات قضایی تأکید کردند که چنین شایعه‌سازی‌هایی نه تنها اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کند، بلکه به تشویق قانون‌گریزی و تضعیف امنیت اجتماعی منجر می‌شود.
    پیش از این و در زمان استیضاح همتی نیز برخی رسانه‌های حامی دولت تلاش داشت با انتشار شایعاتی منتسب به پزشکیان این استیضاح را پایانی بر وفاق معرفی کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما