جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Fri 09 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396759
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1403 - 14:37

    میلیونی شدن محفل در یک هفته

    برنامه «محفل» در یک هفته گذشته بیش از یک میلیون بار از شبکه سه دیده شده است.

    میلیونی شدن محفل در یک هفته

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    فصل جدید برنامه «محفل» با اجرای رسالت بوذری و با تغییراتی در کارشناسان و میزبانان برنامه از ابتدای ماه مبارک رمضان هر شب از شبکه سه و شبکه قرآن سیما روی آنتن رفته است. حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی و قاری بین‌المللی حسنین حلو در این برنامه حضور دارند.

    همچنین سید جلال معصومی به عنوان میزبان جدید در این فصل از برنامه به ترکیب کارشناسان اضافه شده است که حضوری فعالانه هم دارد. تحصیل در دانشگاه علامه طباطبایی و سپس ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در اسپانیا و انگلستان، باعث شده است فضاهای متفاوتی را تجربه کند و اجرای متفاوتی هم در قامت میزبان در برنامه داشته باشد. او قاری و مدرس قرآن است که به پنج زبان زنده دنیا هم تسلط دارد.

    این ترکیب و سوژه‌های مختلفی که در «محفل» حضور دارند باعث شده است برنامه در یک هفته اول بیش از یک میلیون بازدید در تلوبیون داشته باشد. این برنامه از صفحه تلوبیون شبکه قرآن نیز بازدیدی جداگانه دارد و فقط بازدید شبکه سه آن حدود یک میلیون و ۱۶۰ هزار مخاطب بوده است.

    «محفل» به تهیه‌کنندگی سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی و پنج میزبان که همگی از قاریان و مفسران قرآن هستند، تولید شده و امسال بعد بین المللی برنامه پررنگ‌تر شده است. شرکت کننده‌های مختلفی از سنین کودک و نوجوان تا بزرگسال از کشورهای دیگر در برنامه حضور دارند.

    میزبانان برنامه «محفل» در این سال‌ها با حضور در کشورهای مختلف از جمله پاکستان، لبنان، سوریه و شهرهای مختلف ایران مانند جزیره بوموسی، مشهد، اراک، چارک، البرز، شیراز و مکان‌های مختلفی از شهر تهران این برنامه را برگزار کردند.

    امسال سومین سالی است که این برنامه تولید و به مناسبت ماه مبارک رمضان از ۱۲ اسفند مهمان خانه‌های ایرانیان شده است.

    این برنامه کاری از مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است و با آغاز رمضان روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

    این در حالی است که سریال‌های رمضانی همچون «بدل» ۳۷۸ هزار بازدید، «ذهن زیبا» ۲۳۵ هزار بازدید و «مرهم» ۲۳۸ هزار بازدید داشته‌اند. همچنین در میان برنامه‌های رمضانی نیز بعد از «محفل»، برنامه «زندگی پس از زندگی» با ۷۲۷ هزار بازدید قرار دارد و بعد از آن «مردان آهنین» ۲۱۰ هزار بازدید و فصل جدید «هموطنز» ۱۶۳ هزار بازدید داشته است که هر ۲ برنامه از ابتدای ماه رمضان شروع شده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما