چهارشنبه 22 اسفند 1403 - Wed 12 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • پرسپولیس با دو مصدوم،احتمال به کار گیری یک ستاره جوان به عنوان فیکس

  • با تخریب جنگل‌ها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود+عکس

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • درخواست ترامپ از پوتین برای میانجی‌گری جهت مذاکرات هسته‌ای با ایران

  • پایان وفاق و خیرخواهانه با رئیس جمهور

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396506
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1403 - 13:03

    علت نوسانات بازار ارز و طلا

    یک کارشناس اقتصادی معتقد است که دولت باید کالاهای اساسی و دارو را با همان نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ارز ترجیحی تامین کند تا مردم در تامین نیازهای اساسی خود دچار مشکل نشوند.

    علت نوسانات بازار ارز و طلا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    با بیان اینکه بازار ارز در چند ماه اخیر تحت تاثیر مسائل سیاسی دچار نوسان شده است، گفت: این نوسانات در حالی رخ داده که تغییری در متغیرهای بنیادین ایجاد نشده و وضعیت ذخایر ارزی نیز خوب است؛ بنابراین باید علت این افزایش نرخ را مسائل سیاسی دانست.

    وی افزود: دولت برای کاهش اثر تحریم‌ها باید دیپلماسی خود را فعال‌تر کند و به دنبال تقویت اقتصاد داخلی و گسترش روابط اقتصادی با سایر کشورهای منطقه باشد.

    این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه دو نوع یارانه با عنوان نقدی و کالایی وجود دارد، افزود: در شرایط کنونی که نرخ دلار دارای نوسان است، دولت باید کالاهای اساسی و دارو را با همان نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی ارز ترجیحی تامین کند تا مردم در تامین نیازهای اساسی خود دچار مشکل نشوند.

    صفاری تاکید کرد: برای کاهش رانت و فساد باید زنجیره نظارت شکل بگیرد؛ یعنی از زمانی که ارز تخصیص داده می‌شود تا وقتی که کالا به دست مردم می‌رسد باید تمامی مراحل نظارت شود تا کالاهای اساسی بدون افزایش قیمت به دست مردم برسند.

    وی با اشاره به نوسانات قیمت طلا و سکه در بازار گفت: قسمتی از افزایش قیمت طلا به علت نوسانات بازار ارز است اما بخش عمده‌ آن تحت تاثیر افزایش قیمت طلای جهانی است.

    صفاری با بیان اینکه افزایش قیمت هر اونس طلای جهانی طلا معمولاً به چندین عامل وابسته است، اظهار کرد: در این شرایط بانک مرکزی با هدف مدیریت بازار طلا و سکه اقدام به پیش فروش سکه کرد که این اقدام تا حدودی توانست از افزایش قیمت در این بازار جلوگیری کند و باید ادامه پیدا کند تا شاهد اثرات بیشتری باشیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما