چهارشنبه 22 اسفند 1403 - Wed 12 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • پرسپولیس با دو مصدوم،احتمال به کار گیری یک ستاره جوان به عنوان فیکس

  • با تخریب جنگل‌ها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود+عکس

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • درخواست ترامپ از پوتین برای میانجی‌گری جهت مذاکرات هسته‌ای با ایران

  • پایان وفاق و خیرخواهانه با رئیس جمهور

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396448
    تاریخ انتشار: 14/اسفند/1403 - 20:33
    گوترش:

    نوار غزه باید جزئی از کشور مستقل فلسطین باشد

    دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که نوار غزه باید جزئی از کشور مستقل فلسطین باشد و هیچ بخشی از آن نباید جدا شود.

    نوار غزه باید جزئی از کشور مستقل فلسطین باشد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     به نقل از شبکه الجزیره، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در سخنرانی خود در نشست سران کشورهای عربی در قاهره با اشاره به آتش‌بس موقت در غزه، گفت: فلسطینی‌ها در مرحله نخست توافق آتش‌بس نفسی تازه کردند، اما باید از سرگیری جنگ را به هر قیمتی متوقف کنیم.»

    دبیرکل سازمان ملل خواستار آزادی اسرا از هر دو طرف فلسطینی و اسرائیلی شد و افزود که پایان جنگ به‌تنهایی کافی نیست، بلکه جهان نیازمند یک چارچوب سیاسی پایدار برای بازسازی و بهبود اوضاع منطقه است.

    گوترش با بیان اینکه مردم فلسطین در نوار غزه با سخت‌ترین شرایط مواجه هستند و خطر گسترش تخریب در منطقه وجود دارد، بر لزوم دستیابی به یک راه‌حل سیاسی پایدار برای پایان دادن به بحران در این منطقه تأکید کرد. وی همچنین از ابتکار عمل اتحادیه عرب برای بسیج حمایت بین‌المللی جهت بازسازی غزه استقبال کرد.

    دبیرکل سازمان ملل با اشاره به شرایط دشوار فعالیت‌های آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، خواستار حمایت کامل، ازجمله کمک‌های مالی، به این سازمان شد.

    گوترش در ادامه وضعیت کرانه باختری را نگران‌کننده دانست و اعلام کرد که این منطقه شاهد بزرگ‌ترین موج آوارگی در چند دهه اخیر بوده است.

    وی تأکید کرد که توسعه شهرک‌های صهیونیست نشین باید متوقف و خشونت متقابل پایان یابد.

    دبیرکل سازمان ملل همچنین تصریح کرد که احیای غزه فقط با سیمان و بازسازی زیرساخت‌ها محقق نمی‌شود، بلکه کرامت انسانی، ثبات و جلوگیری از پاک‌سازی نژادی نیز از اصول اساسی آن است.

    وی افزود: «عدالت بدون پاسخگویی ممکن نیست و بازسازی پایدار بدون چشم‌انداز سیاسی روشن و یکپارچه امکان‌پذیر نخواهد بود.»

    گوترش در پایان بر ضرورت تحقق راهکار دو دولتی قبل از آنکه فرصت از دست برود تأکید کرد و گفت: «باید قدس به پایتختی مشترک دولت‌های فلسطین و اسرائیل تبدیل شود.»

    نشست سران کشورهای عربی با محوریت بررسی آتش‌بس و آینده نوار غزه، امروز در قاهره، پایتخت مصر، آغاز شد.

    این نشست به ریاست عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، و با حضور رهبران و نمایندگان کشورهای عربی در حال برگزاری است.

    قرار است که سران کشورهای عربی در این نشست طرح پیشنهادی مصر برای آینده نوار غزه را مورد بررسی قرار دهند.

    این طرح در شرایطی مطرح شده که قاهره در هفته‌های اخیر، تحرکات دیپلماتیک خود را افزایش داده است.

    این اقدامات در واکنش به طرح جنجالی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، صورت گرفت که در آن پیشنهاد شده بود غزه تحت کنترل واشنگتن قرار بگیرد و ساکنان آن به مصر و اردن منتقل شوند.

    این طرح با مخالفت شدید کشورهای عربی مواجه شد و آن‌ها بر لزوم ارائه راه‌حل‌های جایگزین تأکید کردند؛ به همین منظور قرار است که سران برخی کشورهای عربی امروز ۱۴ اسفند در قاهره گردهم بیایند تا درباره آینده نوار غزه و ارائه پیشنهاد جایگزین طرح رئیس ‌جمهور آمریکا برای جابجایی اهالی این منطقه، گفت‌وگو کنند.

    عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، در آغاز نشست سران کشورهای عربی تأکید کرد که این اجلاس در شرایطی حساس و بحرانی در منطقه برگزار شده است.

    وی با اشاره به چالش‌های جدی که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند، گفت: «منطقه ما با بحران‌هایی روبه‌رو است که می‌تواند امنیت و ثبات منطقه‌ای را به خطر بیندازد.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما