شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396199
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1403 - 11:08

    منطقه العمادیه شاهد پرواز جنگنده ها و پهپادهای ترکیه قرارگرفت

    منابع عراقی از بمباران مناطقی در اقلیم کردستان عراق از سوی جنگنده های ترکیه خبر دادند

    منطقه العمادیه شاهد پرواز جنگنده ها و پهپادهای ترکیه قرارگرفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

     منبع عراقی با اعلام این خبر تاکید کرد که مناطق کوهستانی واقع در شمال شرق «العمادیه» در استان دهوک در شمال عراق صبح امروز یکشنبه از سوی جنگنده های ترکیه بمباران شد.
     
    منبع مذکور بیان کرد: از تلفات این حمله هوایی خبری مخابره نشده است.
     
    این منبع عراقی افزود: با وجود اعلام آتش بس از سوی «پ.ک.ک»، نیروی هوایی ترکیه همچنان به حملات خود ادامه داده و منطقه العمادیه شاهد پرواز جنگنده ها و پهپادهای ترکیه است.
     
    نیروهای ترکیه از سه روز قبل اقدام به تقویت پادگانهای خود به ویژه در استان قندیل و مناطق اطراف آن کرده اند. ستونی نظامی از ترکیه عازم این مناطق شده که گواه آن است که آنکارا به دنبال تقویت پایگاه های خود و با وجود کاسته شدن از دامنه کمین ها و حملات طی روزهای گذشته است.
     
    این در حالی است که پیش از این نیز برخی منابع اعلام کردند که پس از انتشار پیام عبدالله اوجالان، رئیس «پ. ک.ک»، ارتش ترکیه ۶ بار پایگاه‌ها و مقرهای پ.ک.ک و مناطق مرزی اقلیم کردستان عراق را بمباران کرده است. یکی از این حملات دقیقاً هم‌زمان با انتشار پیام اوجالان رخ داده و کوه متینا را هدف قرار داده است.
     
    گروه مسلح موسوم به «حزب کارگران کردستان ترکیه» (پ.ک.ک) در پاسخ به فراخوان رئیس خود، از روزشنبه اعلام آتش بس کرد.
     
    کمیته اجرایی «پ. ک.ک» در بیانیه ای اعلام کرد که فراخوان عبدالله اوجالان در ۲۷ فوریه تحت عنوان «ندای صلح و جامعه دموکراتیک» روشن کننده راه است و مانیفست دوران به شمار می رود.
     
    در این بیانیه آمده است که این فراخوان در چارچوب یک روند تاریخی رخ داد و انجام دعوت و فراخوان به این شکل گامی بسیار مهم اما موفقیت آن بسیار مهم تر است.
     
    این بیانیه افزود که «پ. ک.ک» به طور مستقیم به این دعوت پایبند خواهد بود و بر اساس نیازهای خود گام برمی دارد و در پاسخ به دعوت اوجالان برای صلح و جامعه دموکراتیک، از امروز آتش بس را اعلام می کنیم و علی رغم تمام حملاتی که انجام می شود، نیروهای «پ. ک.ک» هیچ گونه عملیات نظامی انجام نخواهد داد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما