سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396185
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1403 - 10:17

    پرسپولیسی ها هم چنان در لیگ برتر نیم نگاهی به یحیی گل محمدی دارند

    پرسپولیس در مسیر خود برای ادامه حضور در کورس مدعیان قهرمانی در لیگ برتر نیم نگاهی به یحیی گل محمدی دارد.

    پرسپولیسی ها هم چنان در لیگ برتر نیم نگاهی به یحیی گل محمدی دارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از برنا

    پرسپولیس که با پیروزی در دربی ۱۰۵ به نوعی کامبک دوباره‌ای برای ادامه کورس با مدعیان قهرمانی داشت حالا علاوه بر موفقیت در بازی‌های باقی مانده خود چشم به بازی دو تیم سپاهان و تراکتور دوخته است. بعد از اینکه این دو حریف در جدال رو در رو خود به تساوی رسیدند و بهترین نتیجه ممکن برای پرسپولیس در آن دیدار رقم خورد، قرمز‌ها به لغزش دوباره این دو رقیب اصلی‌شان در مسیر قهرمانی چشم دوخته‌اند.
     
     پرسپولیس در ادامه مسیرش برای کسب قهرمانی علاوه بر این که باید به حداکثر امتیازات ممکن در بازی‌های خود برسد؛ منتظر است سپاهان و تراکتور هم امتیازاتی را از دست بدهد تا بتواند فاصله امتیازی اش تا صدر را روز به روز کمتر کند.
     
    در این میان فولاد یکی از تیم‌هایی است که در هفته‌های آتی باید به مصاف تراکتور و سپاهان برود که این مساله می‌تواند دوباره یحیی گل محمدی و پرسپولیس را در مسیر مشترکی قرار دهد و سرخپوشان برای رسیدن به صدر جدول و قهرمانی چشم امید به موفقیت سرمربی سابق خود بدوزند.
     
    البته نباید فراموش کرد که نتایج فولاد در این فصل و امتیازاتی که تا به امروز کسب کرده باعث شده این تیم همچنان روی کاغذ از شانس حضور در جمع مدعیان لیگ برتر برخوردار باشد و تداوم این روند می‌تواند از فولاد و یحیی، رقیب جدیدی برای پرسپولیس بسازد، با این وجود به نظر می‌رسد در شرایط فعلی امید پرسپولیسی‌ها به گل محمدی است تا با امتیاز گرفتن از بالانشینان، قرمز‌ها را برای رسیدن به صدر جدول و پیشی گرفتن از سپاهان و تراکتور امیدوارتر کند.
     
    انتهای پیام/
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما